Week van de Smaak - Culinaire Causerie met Werner Loens
Wat? Culinaire Causerie met Werner Loens
Prijs: € 60 p.p.
Datum: 25/11/2025
Locatie: Parkhotel De Panne (A. Dumontlaan 30) , menu i.s.m. hotel Cajou De Panne
Uur: 18.30u
Ben jij klaar voor een culinaire reis met gerechten (h)eerlijk van bij ons? Maak kennis met onze Culinaire Causerie. Een driegangenmenu met het beste gezelschap voor Week van de Smaak.
Wat mag je verwachten? Parkhotel De Panne en Hotel Cajou De Panne slaan de handen in elkaar om je een rijkelijk en (h)eerlijk driegangenmenu voor te schotelen. Ontdek hoe de chefs je een verhaal vol ingrediënten voorschotelen en hun smakelijke ideeën tot leven brengen. Geen eten zonder een drankje, uiteraard. Per gang voorzien we een consumptie.
Een extra toets door Werner Loens, ex-hoofdinspecteur bij Michelin
Tussen de verschillende gangen door neemt Werner Loens, ex-hoofdinspecteur bij Michelin ons mee: van eigen ervaringen tot de verhalen achter de gerechten. Zijn woorden brengen de gerechten naar een volgend level. Culinair genieten dus!
Benieuwd naar het menu?
Dat is een verrassing. Ahja, net zoals een bezoekje van een Michelin-inspecteur dat ook is. Kom langs en beleef hoe het voelt om te speculeren, te gissen én vooral ... culinair te genieten.
Wil je erbij zijn? Koop je tickets hieronder of aan de infobalie van Visit De Panne.
Wij voorzien geen tafelschikking. Bij aankomst kies je zelf een stoel. Wat volgt is een avond vol verrassingen.
Prijs
€ 60 euro per persoon: driegangenmenu + aangepaste consumptie bij iedere gang.
Dit evenement is volledig toegankelijk
Alle activiteiten zijn toegankelijk en er zijn extra voorzieningen:
- toegankelijke toiletten
- voorbehouden parkeerplaatsen
- aparte toegang
- vlot bereikbaar
- wegen breed genoeg voor een rolstoel