Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

September = maand van onze ondernemers

De hele maand september staat in het teken van onze Pannese ondernemers. En uiteraard geniet de klant mee.

We beat corona
Met het fotografieproject ‘We Beat Corona’, in samenwerking met Luc Vervliet, legt het lokaal bestuur de focus op de ondernemers van De Panne. Zij kijken na de coronacrisis met een positieve blik naar de toekomst.
Met het oplossen van de wekelijkse fotopuzzel kun je bovendien leuke prijzen winnen.

Netwerkevent
Op dinsdagavond 14 september is een netwerkevent ‘Avond van onze ondernemers’. Dit event is op uitnodiging en enkel voor zelfstandigen van De Panne. De gastspreker is Hilde Crevits, viceminister-president en Vlaams minister van economie, innovatie, werk, sociale economie en
Landbouw. Het netwerkevent vormt tevens het startschot voor de Shopping Days 2021.

Shopping Days
Tijdens de Shopping Days, van 15 tot 20 september, kunnen inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers leuke kortingen scoren bij de deelnemende handelaars. Sommige ondernemers geven ook leuke gadgets. Bij elke aankoop bij één van de deelnemende handelaars ontvang je bovendien een deelnameformulier om kans te maken op schitterende prijzen geschonken door het lokaal bestuur en de deelnemende handelaars. Deponeer je formulieren dus zeker in de box aan het gemeentehuis (Zeelaan 21).

6de editie van het Tweedeverblijversweekend
De Shopping Days maken integraal deel uit van het Weekend van de Tweedeverblijver dat als  doel heeft om tweedeverblijvers De Panne nog meer te laten ontdekken en er zich echt thuis te  laten voelen.
Het weekend vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 september. Op het programma staan  onder meer een wandeldorp in Duinpanne, een Vissersdorp op de Kleine Esplanade, een  Beachsport dorp bij de zeilwagenclub, de surfclub en op het sportstrand, en een chill- en  avonturendorp bij C-Lodge. Ook zijn er heel wat wandelingen en een receptie waarop inwoners en tweedeverblijvers elkaar in een gemoedelijke sfeer kunnen ontmoeten.

Weekend van de Klant (02-03/10)
Het Weekend van de Klant is een feestelijk winkelweekend, op zaterdag 2 en zondag 3 oktober in heel België. Tienduizenden winkeliers (zelfstandigen en ketens), maar ook horecazaken,  kappers en schoonheidsspecialisten, bankkantoren, reisbureaus … verrassen hun klanten met  een cadeautje of leuke actie. Een leuke afsluiter van de Maand van de Ondernemer, toch?
Op www.weekendvandeklant.be ontdek je alle deelnemende winkels in De Panne.


Meer info?
www.depanne.be/webeatcorona

30 augustus