Gemeente De Panne

Werken in de Dumontwijk

Vanaf september starten grote, langdurige werken in de Dumontwijk. Het lokaal bestuur zet in op gerichte communicatie voor bewoners, zodat iedereen geïnformeerd is.

Vanaf september start deel 1 van de renovatiewerken in de Dumontwijk. Dit deel is opgesplitst in 6 fases en zal een geschatte twee jaar duren. De werken zijn zeer ingrijpend omdat de riolering en het wegdek grondig vernieuwd moeten worden, maar het resultaat zal zorgen voor een opgewaardeerde Dumontwijk.

Infokrantje

Om de bewoners van deze mooie, beschermde erfgoedwijk zo goed mogelijk te informeren, wordt een krantje verspreid bij alle bewoners. Dit zal bestaan uit verschillende edities en alle informatie over de werken bevatten, een planning, een kalender en heel wat andere nuttige informatie. De publicatie zal verdeeld worden via de brievenbussen en geïnteresseerden kunnen ook een krantje ophalen aan het onthaal in het gemeentehuis.

Facebookgroep

Daarnaast wordt ook een besloten facebookgroep ‘Werken in de Dumontwijk’ opgericht waar elke geïnteresseerde bewoner kan aansluiten. Hier wordt nieuwe en accurate info gepost. Zo kan er kort op de bal gespeeld worden om iedereen bv. bij problemen tijdig te informeren.

Bewoners van de wijk die geen toegang hebben tot Facebook, maar wel geïnformeerd willen blijven, kunnen hun gegevens noteren op een invulstrookje in het eerste infokrantje, en dit deponeren in de brievenbus van het gemeentehuis.

Algemene informatie over de werken lees je ook regelmatig in De Panne Leeft, op de algemene facebookpagina en op de website.

Meer info? www.depanne.be/dumontwijk

25 juni