Gemeente De Panne

Activiteiten

UiT in De Panne
Hier vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in De Panne.
Voor groot en klein, er valt altijd wel iets te beleven!
 • Alle activiteiten

In de kijker

Kerstmarkt met optredens, animatie en overdekte ijspiste

Kerstmarkt met optredens, animatie en overdekte ijspiste

tot zo 7 jan
Markt

Op de Kerstmarkt van De Panne staat gezelligheid centraal: een feeërieke kerstverlichting, mooi versierde kerstchalets uitgebaat door de lokale verenigingen én elke dag een spetterend optreden of leuke animatie. Maar...een Kerstmarkt zonder ijspiste? Niet in De Panne! Kom zeker eens lang met de hele familie.

Fanfarfadets

Fanfarfadets

op ma 1 jan
Markt

Een spektakel met rebelse kerstelfen. Met talloze cadeautjes in hun schitterende, muzikale slee banen ze zich een weg door de straten. Altijd zijn ze in voor een feestje. Op de tonen van de muziek halen ze de gekste acrobatentoeren uit, spuwen ze vuur, delen ze hun cadeautjes uit en vragen ze de kinderen om gezellig met hen mee te spelen.

Nieuwjaarsconcert 'The Great Pretenders'

Nieuwjaarsconcert 'The Great Pretenders'

op za 6 jan
Gemeentelijke feestzaal

Wat hoor je als je 5 klassiek geschoolde zangers met een gezamenlijke passie voor 'Close Harmony' samenbrengt met een repertoire van The Platters, Cliff Richard, The Beach Boys, Dean Martin... Een unieke, perfecte combinatie van intimiteit en nostalgie op een ludieke manier gebracht! Tijdens de pauze wordt een heerlijke nieuwjaarsreceptie aangeboden.

Kerstboomverbranding met vuurwerk

Kerstboomverbranding met vuurwerk

op za 13 jan
De Rampe (strand naast P. Bortierplein)

Met gratis bedeling van oliebollen, gebakken sprot, Glühwein, jenever en warme chocolademelk. Optreden van rock-coverband Plugged.

Vandaag

 • NEW ORLEANS: DE STAD, DE INWONERS, DE MUZIEK

  NEW ORLEANS: DE STAD, DE INWONERS, DE MUZIEK

  op ma 18 dec
  Vief De Panne

  New Orleans is weldra 300 jaar oud en een boeiende stad. Ethiek en folklore, kruidige culinaria en pittige coctails, cultuur en architectuur, godsdienst en voodoocultuur, geschiedenis en legendes en boven dat alles veelvuldige muziek genres die één voor één de wereld hebben veroverd. Alles in New Orleans wijst op een weergaloze diversiteit. Ondersteund door beeld en muziek.

Lopende zaken

 • Hobbyclub

  ma 18 sep
  Bovenzaal CM-gebouw

  Met de hobbyclub kom je elke maandagnamiddag samen om met andere liefhebbers te werken aan je eigen brei, naai- of handwerk. Je kan er ervaringen uitwisselen en advies krijgen bij de uitvoering van je eigen creatie. Met de hobbyclub kom je elke maandagnamiddag samen om met andere liefhebbers te werken aan je eigen brei, naai- of handwerk. Je kan er ervaringen uitwisselen en advies krijgen bij ...

 • Tentoonstelling - Le son entre

  Tentoonstelling - Le son entre

  tot zo 31 dec
  Frac Nord-Pas de Calais

  Een tentoonstelling aan de hand van de collectie van het Centre national des arts plastiques en het Frac Nord-Pas de Calais, in partnerschap met het LAAC Curatoren: Pascale Cassagnau en Keren Detton. Het Frac Nord-Pas de Calais en het LAAC (Lieu d’Art et d’Action contemporaine) van Duinkerke stellen een buitengewoon parcours voor rond een gemeenschappelijke problematiek: de plaats van geluid ...

 • Tentoonstelling Euro-Kartoenale 'De Ziel'

  tot za 6 jan
  Gemeentehuis De Panne

  Benieuwd hoe een tekenaar uit Rusland dit thema interpreteert? Of hoe creatieve geesten in Iran naar de ziel kijken? Welke connotaties het thema oproept bij Amerikaanse cartoonisten? En hoe we onszelf, in België, tot al deze voorstellingen en interpretaties verhouden? In 2003 organiseerden het Europees Cartoon Centrum (ECC in Kruishoutem) en het Willemsfonds een eerste keer samen de ...

 • Etalagewedstrijd

  Etalagewedstrijd

  tot zo 7 jan
  Deelnemende handelszaken De Panne

  Stem op jouw favoriete etalage en win €250! De Panne ziet er beeldig uit met eindejaar. Niet het minst dankzij de prachtige etalages van de handelaars. Stem via de poll op de facebookpagina Gemeente De Panne op jouw favoriete kerstetalage en misschien win jij wel die waardebon van €250. Ondertussen gaat ook de etalagejury op pad. Zij zetten de meest gedurfde etalage in de bloemetjes.

 • Kerstmarkt met optredens, animatie en overdekte ijspiste

  Kerstmarkt met optredens, animatie en overdekte ijspiste

  tot zo 7 jan
  Markt

  Op de Kerstmarkt van De Panne staat gezelligheid centraal: een feeërieke kerstverlichting, mooi versierde kerstchalets uitgebaat door de lokale verenigingen én elke dag een spetterend optreden of leuke animatie. Maar...een Kerstmarkt zonder ijspiste? Niet in De Panne! Kom zeker eens lang met de hele familie.

 • Tentoonstelling 'Aquarel-Acryl' - CREA De Panne

  tot zo 7 jan
  De Scharbiellie

  Wat in 2015, op initiatief van seniorenclub Vl@s De Panne-Adinkerke, startte als een initiatiecursus aquarel schilderen is vandaag uitgegroeid tot een volwaardige en enthousiaste groep amateurkunstenaars. In 2016 werden de reeds bestaande groepen van de teken- en de schildercursus onder de leiding van dezelfde mentor geplaatst. Luc Drappier, een gepassioneerd en ervaren aquarelschilder uit De ...

 • Winter Plopsaland 2017

  Winter Plopsaland 2017

  tot zo 7 jan
  Plopsaland

  Geniet van de honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizenden lichtjes. Droom weg bij de bekende melodietjes en bewonder de dansjes van de opgewekte kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes die vrolijk om je heen dartelen. Maya de Bij, Wickie de Viking en al hun vriendjes hebben een leuke winteroutfit aangetrokken! Het lijkt wel winter wonderland! Om helemaal in de ...

 • Digitale speurtocht aan zee

  Digitale speurtocht aan zee

  tot wo 31 jan
  Gemeentelijk park

  Ga met je vrienden op zoek naar de dader en de buit van een spectaculaire diamantroof. Met de handige spionagetools van de Super Secret app kan je de dief ontmaskeren. Deze snufjes gebruik je samen met de voorwerpen die zich in de spelbox bevinden, zoals de geheimschrift pen, de rode leesfilter en de holodeck kaart. Hiermee luister je de dader af, je kijkt door muren heen en ontcijfert geheime ...

 • Ukkiepuk kleutersport - Ukkiepuk Multimove

  Ukkiepuk kleutersport - Ukkiepuk Multimove

  tot vr 29 jun
  sporthal Den Oosthoek

  Kleuters zetten hun eerste stappen in de wereld van sport, spel en beweging tijdens de Multimove lessen van Ukkiepuk. We leggen een sterke basis zodat ze op latere leeftijd met veel plezier gaan sporten. We sporten niet alleen in de sporthal, maar tijdens goed weer gaan we richting strand, duinen of bos.

 • tentoonstelling

  tentoonstelling

  tot za 30 jun
  Imperial
 • Aquarel schilderen

  Aquarel schilderen

  tot za 20 okt
  De Korre

  Volg de initiatiecursus aquarel schilderen en maak de mooiste waterverfschilderijen op speciaal daarvoor vervaardigd papier. Luc Drappier, een ervaren aquarelschilder uit De Panne, leert je de kneepjes van het vak. (inschrijven is vereist). Groep 1: elke woensdag van de maand Groep 2: elke 2de en 4de maandag van de maand. (Niet in juli en augustus.)

 • Expo 'Rode Kruishospitaal L'Océan en De Panne 1914-1918'

  Expo 'Rode Kruishospitaal L'Océan en De Panne 1914-1918'

  tot ma 31 dec
  Gemeentehuis De Panne

  Tentoonstelling naar aanleiding van de herdenking van de opening van het Grand Hôtel de L'Océan als fronthospitaal, 100 jaar geleden op 20 december 2014.

 • Informatieborden: De Panne en de Eerste Wereldoorlog

  tot ma 31 dec
  Diverse locaties in De Panne

  Op een 20-tal locaties staan informatieborden opgesteld bij belangrijke sites uit de Eerste Wereldoorlog. Naast de informatieborden is extra informatie te vinden via de interactieve app ‘layar’ en in een handige brochure.

 • Wekelijkse markt

  Wekelijkse markt

  tot za 31 dec
  Markt

Wordt verwacht

 • Bowling met Vl@S

  op di 19 dec
  Bowling Adinkerke - De Panne

  Recreatie Bowling

 • Bowlinn

  op di 19 dec
  Bowlinn

  Bowlinn voor leden en niet leden. 2 spellen

 • Kerstmarkt

  Kerstmarkt

  op di 19 dec
  Sint-Pietersschool Adinkerke
 • Leesgroep Galjard 'samen een boek bespreken'

  Leesgroep Galjard 'samen een boek bespreken'

  op di 19 dec
  De Boare

  Eens per maand buigen we ons over het boek van onze gezamenlijke keuze. We praten, denken, graven en spitten. We genieten van de kunst van het woord en een kopje koffie.

 • Luisterkring klassieke muziek 'Een streling voor het oor'

  Luisterkring klassieke muziek 'Een streling voor het oor'

  op di 19 dec
  De Boare

  De maandelijkse lezingen van de luisterkring brengen een mozaïek van biografische weetjes, anekdotes en liefdesperikelen van componisten, hun censuurproblemen, hun muzikale concurrenten en andere moeilijkheden. Alles begrijpbaar uitgelegd voor de absolute leek en overvloedig gelardeerd met uitgelezen muziek. 1x per maand: keuze uit 2 dinsdagen/maand).(Niet in juli en augustus!)

 • Schaakclub De Boare

  Schaakclub De Boare

  op di 19 dec
  De Boare

  Elke 1ste en 3de dinsdagnamiddag van de maand van 13u.30 tot 16u.30. Bij deze activiteit zijn de deelnemers niet verzekerd.

 • Swissjump®

  Swissjump®

  op di 19 dec
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is wenselijk en kan per les! €10/les of €75 voor 10 lessen. Swissjump® is een nieuwe Belgische fitness stroming die zijn oorsprong vindt in Zwitserland en die zich ten doel stelt om vernieuwende en holistische trainingen aan te bieden op de hoogwaardige kwaliteitsmini-trampoline ”bellicon". Antislipkousen zijn sterk aangeraden.

 • Creanamiddag

  Creanamiddag

  op wo 20 dec
  Trefpunt Huis Van Gust

  Elke woensdagnamiddag wordt er in het Trefpunt geknutseld. Telkens worden werkjes gemaakt aangepast aan de periode van het jaar (winter, pasen, moederdag,...) en kan nadien het knutselwerkje mee naar huis genomen worden. Het knutselen is toegankelijk voor kinderen van alle niveaus; de werkjes zijn leuk en uitdagend, maar ook steeds eenvoudig genoeg om ook fijn te zijn voor zij die nog niet zo ...

 • Immac Zingt

  Immac Zingt

  op wo 20 dec
  Markt

  De leerlingen van de Immaculata-scholen treden op tijdens de Kerstmarkt.

 • Lijndansen ' Beweeg met dat lijf'

  Lijndansen ' Beweeg met dat lijf'

  op wo 20 dec
  De Boare

  Op de tonen van aangename muziek worden kleine pasjes aangeleerd die gezamenlijk worden uitgevoerd. Dit laat toe op een eenvoudige en individuele manier te werken aan de conditie, de fitheid van het lichaam en dit samen te beleven. We genieten van de aangename sfeer van het dansen en van een kopje koffie.

 • Kaartnamiddag voor senioren

  op do 21 dec
  De Korre

  Gezellige kaartnamiddag voor de senioren van De Panne en omstreken. Normaal elke 2de en 4de donderdag van de maand, afhankelijk van de beschikbaarheid van de zaal. Niet in juli en augustus. Inschrijven vanaf 13.30u - aanvang kaarting om 14:00

 • Kerstmarkt

  Kerstmarkt

  op do 21 dec
  Sint-Pietersschool
 • Kooksessie / Gezellig samen eten

  Kooksessie / Gezellig samen eten

  op do 21 dec
  Trefpunt Huis Van Gust

  Elke donderdag wordt in het Trefpunt Huis Van Gust samen gekookt. De vrijwilligers bereiden een recept voor die dan samen met u wordt klaargemaakt. We richten ons op koken met goedkope, seizoensgebonden ingrediënten, zodat iedereen het gerecht nadien ook thuis kan klaarmaken. Nieuwe gerechten uit vreemde keukens komen ook aan bod. Na het koken wordt gezellig samen gegeten met de hele groep. ...

 • After Work Party

  After Work Party

  op vr 22 dec
  Markt

  Work is over, party's on! DJ Dloretto & dbRock, persvoorstelling Drag Queens 2018, optreden iRockXL.

 • Europa - De Toekomst ?

  op vr 22 dec
  Grote Zaal en foyer Gemeentehuis De Panne - Adinkerke

  Debat avond met Europese parlementsleden Anneleen Van Bossuyt, voorzitster commissie interne markt en consumentenbescherming en Sander Loones, lid commissie economische en monetaire zaken. Nadien mogelijkheid tot napraten met een drankje.

1-30 Van 225

Vaste afspraken

 • Beeldhouwproject 'Onschuld' van Laurent Geers

  Beeldhouwproject 'Onschuld' van Laurent Geers

  Diverse locaties in De Panne

  In 2014 kocht De Panne het beeldhouwwerk ‘Onschuld’ van kunstenaar Laurent Geers. Enkele keren per jaar wordt het werk op een ander dak van een gemeentelijk of particulier gebouw geplaatst, ook telkens in een andere wijk.

 • Belgische Militaire Begraafplaats Adinkerke

  Belgische Militaire Begraafplaats Adinkerke

  Belgische Militaire Begraafplaats Adinkerke

  Aan de kust in Adinkerke vind je deze Belgische militaire begraafplaats. Ze is in het begin van WO I ontstaan, als uitbreiding van het bestaande kerkhof. In de periode 14-18 bevond het militaire hospitaal Cabour zich in Adinkerke. Vandaar dat heel wat soldaten die in dit hospitaal overleden, hier begraven werden. Heel wat militairen van speciale diensten liggen hier begraven...

 • Belgische Militaire Begraafplaats De Panne

  Belgische Militaire Begraafplaats De Panne

  Belgische Militaire Begraafplaats De Panne

  Achter de gemeentelijke begraafplaats van De Panne vind je de grootste Belgische militaire begraafplaats. Hier liggen ongeveer 3370 Belgische soldaten begraven. Tijdens de Eerste Wereldoorlog deed het hotel l’Océan in De Panne dienst als hospitaal. Soldaten die er aan hun verwondingen overleden, vonden een laatste rustplaats op deze begraafplaats...

 • Bezoekerscentrum De Nachtegaal

  Provinciaal Bezoekerscentrum De Nachtegaal

  In de duintuin wandel je door verschillende duinmilieus die elk hun eigen specifieke plantjes en dieren herbergen. In de vaste tentoonstelling kunnen jong en oud op een actieve, leuke en boeiende manier kennis maken met de zee, het strand en de duinen. Voor gezinnen met kinderen werden zoektochten doorheen het museum en de tuin opgesteld.

 • Biljartclub De Boare

  Biljartclub De Boare

  De Boare

  Ontdek de Ceulemans in jezelf.Elke dinsdag-, donderdag- en vrijdagnamiddag van 13.00u tot 16.30u.

 • Blik en Stof - Studio bezoek op afspraak

  Blik en Stof - Studio bezoek op afspraak

  Videlatelier

  Met schilderkunst wil ik een deel van mijn eigen wereld opbouwen en verdelen met wie wil het ondekken.Ik probeer beelden van mijn "alle dagen" te vangen en ervan iets die niet gewoon is te maken. Maskers, portretten, landschappen zijn ontwerpen die laten me ontdekken het spel van kleuren en van licht : de doorzichtheid, de afspiegelingen over water, uit glazen of door een spiegel, door een bli

 • Boerenmarkt

  Meester Vlaminckplein

  Wekelijkse boerenmarkt op vrijdag namiddag, op de parking in de Dorpsstraat bij de Sint-Audomaruskerk.

 • Bridgeclub De Boare

  Bridgeclub De Boare

  De Boare

  Bent u een voorstander van de denksport? Dan is ‘bridgeclub De Boare’ misschien iets voor u. Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en goede samenwerking tussen partners. Wie weet scoort u wel de hoogste punten.

 • Citygame Rosalie

  Citygame Rosalie

  Toerisme De Panne

  ‘Rosalie’ is het digitale spel dat werd ontwikkeld door Toerisme De Panne. Het wordt gespeeld in de pittoreske en verkeersluwe Dumontwijk. Kinderen van 8 tot 14 jaar vormen de doelgroep van ‘Rosalie’. Uiteraard kunnen mama en papa, grote zus en rote broer, en oma en opa ook meespelen! Het kan het ganse jaar door individueel, in gezinsverband of in groep (max. 6 kinderen) gespeeld worden.

 • Cultuurhuis De Scharbiellie

  Cultuurhuis De Scharbiellie

  Het cultuurhuis De Scharbiellie herbergt het permanent museum rond de Oceanische kunstcollectie van erenotaris Paul Simpelaere (°1906-†2006) uit De Panne. Sinds april 2014 is de collectie te bezichtigen in een vernieuwde presentatie. In het cultuurhuis De Scharbiellie vinden ook tijdelijke tentoonstellingen plaats.

 • Dumontwijk

  Dumontwijk De Panne

  De Dumontwijk in De Panne is sinds 1995 beschermd als stadsgezicht. Het is een charmante wijk, waar je even kan verpozen weg van de drukte.

 • Foto-installatie van Jo Struyven 'Land in Zicht'

  Foto-installatie van Jo Struyven 'Land in Zicht'

  Gemeentehuis De Panne

  In 2012 confronteerde Jo Struyven in de expo ‘(Enge)Land in Zicht’ de Belgische kust met het deel van de Engelse kust dat er tegenover ligt. Gezien deze tentoonstelling bijzonder succesvol was, schonk de fotograaf een verkleinde versie van de foto van de Belgische kustlijn aan de gemeente De Panne. Deze kreeg een permanente plaats in de inkom van het gemeentehuis.

 • Full House Day basketbal De Panne

  Full House Day basketbal De Panne

  Sporthal 'Den Oosthoek', De Panne

  'Full House' : vol huis. Onze doel is dan ook volle tribunes tijdens iedere match, de ganse namiddag. Jongeren, Jeugd en Seniorenploegen verwachten jullie. Kom eens kennis maken met basketclub KBBC DE PANNE. Uren van iedere match vind je terug op www.kbbcdepanne.be Tot 12 november 2016.

 • Golfsurflessen aan de Belgische kust!

  Golfsurflessen aan de Belgische kust!

  StevoKitesurf

  Altijd al eens willen golfsurfen? Ervaar hoe het voelt om met een board van een golf te glijden. Tijdens de golfsurflessen leer je in de golf in te peddelen en daarna rechtstaand mee te surfen met de golf. Een sport voor jong en oud! Meer info www.surflessen.be Meer info op www.kitesurflessen.be

 • Gratis PC- en internetgebruik

  Gratis PC- en internetgebruik

  De Boare

  Elke werkdag (maandag tot vrijdag) gratis PC- en internetgebruik. Gewoon even aanmelden bij de dienst Jeugd.

 • Initiaties en teambuilding aan de Belgische kust!

  Initiaties en teambuilding aan de Belgische kust!

  StevoKitesurf

  Welkom bij Initiaties.be, het outdoor-activiteitencentrum van 4-voudig Belgisch Kampioen Freestyle Kitesurfen Steve Verelst en zijn echtgenote Tineke David. We zijn gevestigd in De Panne, België, bij surfclub Side Shore Surfers. Wij bieden sportieve activiteiten en outdooractiviteiten aan voor bedrijven, scholen, verenigingen, groepen, vrijgezellenuitstappen…?U kunt bij ons terecht voor ...

 • Kinderboerderij Hoeve Paepehof

  Kinderboerderij Hoeve Paepehof

  "Hoeve Paepehof"

  Breng een bezoek aan de dieren op onze authentieke boerderij en geniet van de ruime cafetaria of het gezellig zonneterras met grote speeltuin. Hoeve Paepehof is de ideale startplaats of rustplaats voor fietsers en wandelaars. Toegang = gratis. Kom proeven van onze heerlijke boerenboterhammen of croques. Volg ons dagelijks op Facebook onder "Hoeve Paepehof".

 • Kitesurflessen aan de Belgische kust!

  Kitesurflessen aan de Belgische kust!

  StevoKitesurf

  Wil je graag leren kitesurfen op een ontspannen en snelle manier, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor de meest efficiënte en veilige cursussen van België. Meer info op www.kitesurflessen.be

 • Plopsaland arrangement

  Plopsaland arrangement

  Plopsaland De Panne

  Er even tussenuit in eigen land? Wat dacht je van een verblijf in Plopsaland in De Panne? Twee overnachtingen met ontbijtbuffet, diner op de dag van aankomst, gratis gebruik van het zwembad en één toegangsticket Plopsaland voor een volwassene.

 • Plopsaland De Panne

  Plopsaland De Panne

  Plopsaland De Panne

  Ontdek de vele attracties van Plopsaland De Panne. Leef je uit in ons pretpark.

 • Plopsaqua

  Plopsaqua

  Plopsaland De Panne

  Plopsaqua is het waterattractiepark van Plopsaland De Panne. Met zijn afmeting van 4.000 vierkante meter, een 25-meterbad met vier banen, waterkanonnen, een wildwaterbaan, een buitenbad, een golfslagbad en spectaculaire glijbanen zorgt Plopsaqua voor een totaalbeleving in het thema van Wickie De Viking.

 • Retrohuis 'De Viswinkel'

  Retrohuis 'De Viswinkel'

  Retrohuis De Viswinkel

  En nostalgische terugblik op de vroegere viswinkel van wijlen G. Vanzeebrouck, waar hij ook een ijshandel en een kleine artisanale visrokerij uitbaatte. De etalage van de winkel is van op straat te bezichtigen. In de tentoonstelling komt u veel te weten over het oude vissersdorp en de vroegere visserij. Je vindt er scheepsmodellen, 250 foto’s en allerhande voorwerpen.

 • Scrabbleclub en rummikubclub De Boare

  Scrabbleclub en rummikubclub De Boare

  De Boare

  Een leuk kruiswoord puzzelspel dat je hersenen op volle toeren doet draaien. In dit spel telt elk woord. De ultieme strijd om het langste woord en de grootste vindingrijkheid. Bij deze activiteit zijn de deelnemers niet verzekerd.

 • Skatepark Koningsplein

  Koningsplein

  Dit prachtige skatepark van maar liefst 700m² groot is aangelegd in samenwerking met skaters en is dus getest en goedgekeurd! Je vind er quarters, banks, rails, stairs, walls, funboxen... Er worden ook geregeld 'contests' gehouden. Een paradijs voor wie naar hartenlust wilt skaten, bmx'en of skeeleren.

 • Tai Chi voor beginners

  Tai Chi voor beginners

  De Boare

  Tai chi is een eeuwenoude bewegings- en krijgskunst uit China. Het bestaat uit langzame, vloeiende bewegingen die zonder inspanning worden uitgevoerd met de blote hand. Het stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop,versterkt spieren en pezen, vermindert spanning, kalmeert, brengt lichaam en geest tot rust en evenwicht. Kortom de ideale hobby voor wie in topvorm wil blijven. Elke ...

 • Tai Chi voor gevorderden

  De Boare

  Tai chi is een eeuwenoude bewegings- en krijgskunst uit China. Het bestaat uit langzame, vloeiende bewegingen die zonder inspanning worden uitgevoerd met de blote hand. Het stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop,versterkt spieren en pezen, vermindert spanning, kalmeert, brengt lichaam en geest tot rust en evenwicht. Kortom de ideale hobby voor wie in topvorm wil blijven.

 • Trefpunt 'Huis van Gust'

  Trefpunt

  Trefpunt waar families met kinderen in een gezellige sfeer elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een ruime waaier aan activiteiten. Maandkalender met details altijd ter plaatse beschikbaar. Toegang gratis.

 • Wekelijkse markt in Adinkerke

  Wekelijkse markt in Adinkerke

  kerkplein

  Wekelijkse markt in Adinkerke

 • Yoga voor senioren

  De Boare

  Elke vrijdag van 13.30u tot 14.30u (groep 1) van 14.40u tot 15.40u (groep 2) Geen les in schoolvakanties.

 • Zeilwagenrijden (groepslessen)

  Zeilwagenrijden (groepslessen)

  Zeilwagencentrum

  Initiatie zeilwagenrijden voor groepen, scholen, bedrijven...