Gemeente De Panne

Unieke stadsprojecten: De Panne in beeld!

UPS

Van 28 mei tot 1 juni 2018 zet de regionale zender Focus De Panne in de kijker.

Onze gemeente is zowel voor inwoners, tweedeverblijvers als toeristen een gemeente die leeft, en dat merk je. Vier dagen lang wordt op onze regionale zender een ander aspect belicht in het programma ‘Unieke stadsprojecten’ (net na het nieuws, en in herhaling tot de volgende middag).

 

Maandag 28/05/2018 – Stadskernvernieuwing

Het gemeentebestuur kiest bewust voor stadskernvernieuwing. Er werd én wordt sterk geïnvesteerd in een aantrekkelijk, commercieel handelscentrum waar het tegelijk aangenaam wonen is.

Dinsdag 29/05/2018 - De Panne Proper

De ambitie is duidelijk: De Panne moet de properste kustgemeente worden! Een belangrijke pijler in dit verhaal is de introductie van gedifferentieerde tarieven voor restafval, met als principe ‘de vervuiler betaalt’ om mensen bewuster te leren omgaan met afval en recycleren.

 

Donderdag 31/05/2018 - Jong in De Panne

Vandaag staan de jongste inwoners van De Panne centraal. Verschillende diensten en initiatieven doen grote inspanningen om kinderen, jongeren en verenigingen zoveel mogelijk te ondersteunen en hen een leuke tijd te laten beleven in onze gemeente.

 

Vrijdag 01/06/2018 - Recreatie

De Panne heeft zijn prachtige natuur als grote troef. Maar liefst 70 procent van het grondgebied is natuur. Die vormt een groene gordel rond te gemeente en biedt heel wat recreatiemogelijkheden, het hele jaar door.