Gemeente De Panne

Spelotheek De Speelplaneet

De Speelplaneet bevindt zich in de Veurnestraat 278 (naast kinderopvang De Jutter) en leent speelgoed uit voor alle kinderen tussen 3 en 12 jaar. Niet enkel kinderen maar ook ouders, grootouders, opvoeders en verenigingen kunnen er terecht om speelgoed te ontlenen. Naast het ontlenen van speelgoed kan je hier ook terecht met vragen rond opvoeden, spelen en spelontwikkeling. De vrijwilligers en de coördinator, Wendy Clarebout, staan paraat om advies te geven en te helpen bij het uitkiezen van speelgoed. Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Heb je binnenkort een communiefeest, verjaardagsfeest of gewoon een gezellige spelmiddag, kom dan zeker eens een kijkje nemen naar ons buitenspeelgoed. Reuze Jenga, Mikado, Knikkerbeer, Vier op een rij... Al deze spelen kunnen je een superleuke namiddag bezorgen!

Het aanbod kan je raadplegen in de catalogus.

Groei mee!
Opvoeden geeft voldoening en soms ook wel onzekerheid. Ben je op zoek naar opvoedingsinformatie, gegevens van organisaties waar je terecht kan voor opvoedingsvragen, activiteiten in je buurt, leuke verhalen of herkenbare anekdotes? ‘Groeimee’ is er voor iedereen die bezig is met het opvoeden van kinderen. ‘Groeimee’ wil leuke initiatieven in de kijker plaatsen, opvoeden van een positieve kant benaderen. Ze wil er zijn voor alle opvoeders van ouders tot grootouders, van onthaalouders tot animatoren. Voor grote kinderen en nog grotere. Want opvoeden stopt nooit! Veel plezier! Klik hier voor meer info.

.

Contact

Algemene Sociale Dienst

Spelotheek De Speelplaneet

adres

Veurnestraat 278
8660 De Panne

 

tel.
058-42 22 91 of 058-42 97 80
e-mail
spelotheek@ocmwdepanne.be
vcard
Digitaal visitekaartje
Wendy Clarebout

Openingstijden

Uitleenmomenten Spelotheek
De Speelplaneet

Elke eerste woensdag van de maand van 15.00u tot 18.00u

Elke derde vrijdag van de maand van 15.00u tot 18.00u

 of op afspraak