Gemeente De Panne

Nieuws

 • Safe Summer coaches.jpg

  De Panne betreurt incident met Safe Summer coach

  10 juli
  Het moet duidelijk zijn dat dergelijk gedrag niet getolereerd kan worden. De Safe Summer coaches verdienen appreciatie voor hun dagdagelijkse inzet en enthousiasme.
 • Facebook_programma_1

  Geniet van een safe summer in De Panne!

  06 juli
  Onder de noemer 'safe summer' zorgde het lokaal bestuur voor een paar bijzondere ingrepen om het voor iedereen veilig en aangenaam te houden. Er werd ook een coronaproof activiteitenprogramma uitgewerkt. Je vindt het allemaal op www.safesummer.be. Geniet van jouw zomer in De Panne!
 • Jan Neggers

  Expo Jan Neggers: ’t Joeln laanst de stroaten van De Panne’

  03 juli
  Cultuurhuis De Scharbiellie heeft na lange tijd haar deuren opnieuw geopend met de tentoonstelling ‘’t Joeln laanst de stroaten van De Panne’ van kunstenaar Jan Neggers. Naar aanleiding hiervan werd ook een familiezoektocht uitgewerkt.
 • fietsgraveren

  Laat je fiets gratis graveren!

  03 juli
  Deze zomer worden er opnieuw fietsgraveeracties georganiseerd. Vooraf een afspraak maken, is wel nodig!
 • Boek nu je verblijf in De Panne!

  730.000 euro gepompt in de lokale handel in De Panne dankzij de Pannebon & Pannebon Xtra

  02 juli
  Het lokaal bestuur De Panne bedacht tijdens de coronacrisis een slim systeem om de lokale handelaars te steunen in de vorm van Pannebonnen.
 • Sfeerbeeld Safe Summer 2020

  Wat verandert er op 1 juli in De Panne?

  30 juni
  Woensdag 1 juli, de start van de zomer. Naast het officiële begin van de zomermaanden betekent dit in De Panne ook enkele veranderingen op vlak van dienstverlening. Lees hier alles over de musea, het recyclagepark en het juridisch loket.
 • Safe Summer coaches

  De Safe Summer coaches zijn er om je te helpen

  26 juni
  De Panne maakt werk van een 'safe summer' en rolt dit uit in een uitgebreid veiligheids- en circulatieplan. Naast de aanwijzingen die zichtbaar zijn in het straatbeeld, de extra, sanitaire voorzieningen en diverse andere veiligheidsmaatregelen zijn er ook coaches op pad om iedereen op weg te helpen.