Gemeente De Panne

Nieuws

 • Alle berichten
 • Omloop Criterium van de Westhoek 10.06.2019.jpg

  Wielerwedstrijd Criterium van de Westhoek 2019.

  23 juni
  Wielerwedstrijd voor beginnelingen en nieuwelingen 2019.
 • speelterrrein blauwe distelweg

  De Panne opent speelterrein waar beperkingen vervagen

  29 mei
  Woensdag 29 mei 2019 ging het totaal vernieuwde speelterrein op de hoek van de Blauwe Distelweg en de Veurnestraat opnieuw open. Voor iedereen. Want het speelterrein is een plek geworden waar alle kinderen, met en zonder beperking, samen kunnen spelen.
 • Leopardtank

  Leopardtank krijgt opknapbeurt

  29 mei
  De Leopardtank, sinds 2009 de blikvanger bij de ingang van het Museum Cabour WO II & 2/4 Lansiers in de Moeresteenweg in Adinkerke, krijgt de komende weken een grondige opknapbeurt.
 • beach-1990349 (Medium)

  Samenwerking tussen Immaculata Instituut en OCMW leidt tot nieuw opvanginitiatief

  29 mei
  Onder voorbehoud van goedkeuring op de OCMW-raad van 03 juni organiseert het OCMW vanaf midden juli een ‘groepsopvang samenwerkende onthaalouders’ in de Oosthoekschool van het Immaculata Instituut.
 • moa vint, da's ier proper

  Goed rapport voor De Panne Proper!

  20 mei
  De Panne doorliep de afgelopen 2 jaar een coachingstraject om de aanpak rond de algemene netheid in de gemeente te verbeteren en optimaliseren. De resultaten zijn positief!
 • parkeerautomaat

  Vanaf 1 juli 1 uur gratis parkeren in De Panne

  09 april
  Het gemeentebestuur maakt werk van een duidelijk, klantvriendelijk parkeerbeleid dat de commerciële uitstraling van De Panne zal verhogen. De nieuwe aanpak werd toegelicht op de gemeenteraad van 8 april 2019.
 • Eerste fase van de onderhoudswerken op de E40 / A18

  05 april
  Vanaf dinsdag 23 april 2019 start in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen de eerste fase van de onderhoudswerken op de E40/A18 tussen Jabbeke en Gistel in de rijrichting van Frankrijk. Deze werken zullen 45 werkdagen in beslag nemen en zullen voor ernstige hinder zorgen.