Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop gas en groene stroom

Betaal jij graag te veel voor je energie? Waarschijnlijk niet. Gelukkig kan je er gemakkelijk iets aan doen.

Schrijf je vóór 6 februari 2019 in voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen. Inschrijven is vrijblijvend en kan eenvoudig via www. samengaanwegroener.be. Vorig jaar stapten 38.008 huishoudens en 1.872 bedrijven over naar een voordelig energiecontract, en bespaarden ze gemiddeld € 200!

VRIJBLIJVEND VOORSTEL

Op 6 februari wordt er een veiling georganiseerd waarop de deelnemende energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een 1-jarig contract voor elektriciteit en/of gas. Uiterlijk op 22 februari krijg je een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige bod uitbracht. Aanvaard je het aanbod, dan begeleidt de dienst Milieu je met plezier bij de overstap naar je nieuwe energiecontract. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.Ook als je eerder al voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door vrijblijvend in te schrijven. Je huidig contract kan na een jaar namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je je inschrijven of heb je graag meer informatie?

Surf naar www.samengaanwegroener.be, of bel naar 0800-18 711.

Geen computer of internet? Maak dan gebruik van het computerlokaal in De Boare (aanmelden bij de dienst Jeugd) of de computers in de bibliotheek (enkel voor leden).

Inschrijven is ook mogelijk bij Manon Tondeur van de dienst Milieu. Dit elke werkdag van 09.00u tot 12.00u. Breng je laatste afrekeningsfactuur van gas en elektriciteit mee.

01 januari