Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Panne Beach Endurance in nieuw kleedje

Op 26 november is er de 22ste Panne Beach Endurance, dit jaar letterlijk in een nieuw kleedje. De gehele communicatiecampagne werd gerestyled en uiteraard hoort daar ook een gloednieuwe shirt bij.

De Panne Beach Endurance onderging de voorbije jaren heel wat veranderingen om het evenement te laten meegroeien met de stijgende bekendheid. Na de introductie van de Kidsrace in 2011, werden in 2013 wedstrijdshirts geproduceerd. In 2015 werd de 20ste editie voor het eerst live in beeld gebracht en vorig jaar werd de website volledig vernieuwd. Dit jaar wordt de communicatiecampagne gerestyled.

 

Vernieuwde communicatiecampagne

De alom gekende, maar verouderde flyers en affiches kregen een volledige restyling. Er werd afgestapt van de traditionele groen-geel-rode kleuren, waarmee de Panne Beach Endurance voor het eerst in beeld kwam. Nu worden in de naam slechts 2 kleuren gebruikt, waarbij vooral de zandkleur in het oog springt. De A van ‘beach’ werd stijlvol uitgewerkt als een zandberg, een verwijzing naar de beruchte ‘bult’ ter hoogte van het centrum.

 

Vertrouwde wedstrijdformule

Voor de wedstrijd zelf wordt vastgehouden aan de succesformule: na een spectaculaire massastart strijden renners van alle niveaus over 3 rondes van in totaal 52 kilometer voor de eindoverwinning. Vraag is uiteraard of Team Imming hun suprematie van de voorbije jaren ook dit jaar kan doorzetten, of dat deze door andere renners kan doorbroken worden? Ook de kids (tussen 10 en 14 jaar) zijn er opnieuw bij. Vorig jaar werd hun wedstrijd door weersomstandigheden afgelast, maar dit jaar kunnen ze met een jaartje extra training in de benen opnieuw de uitdaging aangaan! Met de livebeelden op groot scherm, zal er dus weer een pak te zien zijn voor de supporters op de Zeedijk.

 

Win een wedstrijdshirt!

Om de nieuwe communicatiecampagne te vieren, verloten we 5 nieuwe wedstrijdshirts. Stuur vóór 20 november het antwoord op onderstaande vraag door via het contactformulier op www.beach-endurance.be: ‘Voor welke ploeg reed Laurens De Vreese in het jaar dat hij de Panne Beach Endurance won?’ Een onschuldige hand trekt uit de juiste antwoorden 5 winnaars. Veel succes!

 

UiT-tip:
Panne Beach Endurance & Kidsrace
Zondag 26/11/2017
11.30u
De Panne Beach Endurance is dé strandrace voor mountainbikers waar jaarlijks meer dan 1.000 wielrenners uit 6 landen aan deelnemen! Mis zeker de massastart niet om 11.30u op het strand ter hoogte van het Leopold I-monument.

Alle info op www.beach-endurance.be

 

26 oktober