Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijf je in voor de Ladies Games in De Panne!

Zin om samen met je vriendinnen dé uitdaging van het jaar aan te gaan? Op 8 juli vinden de Ladies Games powered by Flair en Libelle plaats in De Panne! Mis dit ultieme ladies event niet!

De Ladies Games staan voor teamwork, actief zijn en fun beleven met vriendinnen. In een team van 4 ga je 6 super battles aan die variëren van een ‘Dress to Impress’-uitdaging, tot een ‘Ladies Obstacle Run’! Lekker stoer, maar toch vrouwelijk.

Twijfel je of je over genoeg kwaliteiten beschikt om mee te doen? Geen nood. Je team wordt begeleid door een bende onweerstaanbare hunks die je bijstaan bij elke battle. Het zijn niet de sportiefste teams die de competitie winnen, maar de teams die het best samenwerken en inspelen op elkaars sterktes.

Vorm dus een team van vriendinnen, organiseer een teambuilding met collega’s, plan de Ladies Games als vrijgezellenfeest of ga voor een ware generatie battle waarbij je je moeder en haar achterban uitdaagt. Alles is mogelijk! Ook voor supporters wordt dit evenement een bijzondere belevenis. Breng dus je vriend, man, oma of kinderen mee, zodat ze jouw team naar de overwinning kunnen schreeuwen!

Ik doe mee De Ladies Games starten op 8 juli om 14.00u. Zo is de deelname perfect combineerbaar met je drukke weekendprogramma. Deelnemen kan al vanaf € 30 per persoon. Iedereen ontvangt na afloop een leuke goodiebag. En voor wie houdt van wat extraatjes werden ook een Gold en een Diamond formule samengesteld. Surf snel naar ladiesgames.be en kies De Panne als ultieme battle locatie! De inschrijvingen lopen tot de zomervakantie, maar om zeker te zijn van een plaatsje voor jouw team ben je er best héél snel bij!

Meer info? Toerisme De Panne, 058-42 18 18, toerisme@depanne.be.

www.ladiesgames.be

08 juni