Gemeente De Panne

Wat een topteam, ons afvalteam!

Naar aanleiding van de Week van het Afvalteam (15 tot en met 21 november) werden de medewerkers van het Pannese afvalteam bedankt voor hun dagelijkse inzet om De Panne proper te maken én te houden!

Van 15 tot en met 21 november is er opnieuw de Week van het Afvalteam. Tijdens die week zetten we onze afvalophalers, onze recyclageparkwachters, maar ook onze medewerkers die achter de schermen voor je klaar staan, graag in de bloemetjes door onze dankbaarheid en respect te tonen voor het werk dat ze verzetten!

Wat een topteam, ons afvalteam!

Dit mag gezegd worden. Want alle medewerkers van het afvalteam zorgen ervoor dat het aangenaam vertoeven is in onze mooie, propere gemeente. 
Het is door hun harde werk dat jouw afval wekelijks voor je deur verdwijnt, dat de straten er picobello uitzien en dat je steeds terecht kan bij de mannen van het recyclagepark voor het deponeren van je afval. Dank je wel topteam!

Wat kun jij doen?

Dankbaarheid en respect tonen voor de afvalophalers is niet moeilijk. Je afval correct sorteren en op een correcte wijze buiten plaatsen of aanbieden aan de parkwachters van het recyclagepark, is een blijk van respect.

Een extra dankjewel!

Je kan het afvalteam extra bedanken als ze voor je deur passeren, maar bijvoorbeeld ook door een kaartje te sturen met een dankwoordje, of een vriendelijke nota achter te laten per mail. Je kan ook een leuke tekening maken of je afvalzak van een grote strik voorzien.

Tekeningen en kaartjes kun je deponeren in de brievenbus aan het gemeentehuis (Zeelaan 21) of opsturen t.a.v. de dienst Milieu, Zeelaan 21, 8660 De Panne. Mailen kan naar milieu@depanne.be. De boodschappen worden uiteraard doorgegeven aan de collega's van het afvalteam.

18 november