Gemeente De Panne

Sfeervolle winterverlichting komt terug!

Goed nieuws, de wedstrijd ‘sfeervolle winterverlichting’ komt terug! Fonkelende lichtjes toveren in de ogen van toeschouwers, en kans maken op prachtige prijzen? Dat is minstens eenmaal prijs! Inschrijven voor de wedstrijd kan vanaf 15 november!

Vorig jaar was de wedstrijd ‘sfeervolle winterverlichting’ een overdonderend succes met 171 deelnemers. Daarom organiseert het lokaal bestuur dit met veel plezier opnieuw. Door je in te schrijven, zorg je er mee voor dat eindejaar nog gezelliger wordt en De Panne baadt in licht. En wie weet, val je zelfs in de prijzen!

Deelnemen is altijd winnen!

Jouw woning of handelszaak versieren met sfeervolle verlichting? Dat is sowieso gewonnen, je tovert een onbetaalbare bewondering op kindergezichtjes en uiteraard fonkelen ook de ogen van volwassenen bij het aanschouwen van jouw creatie. Als extra stimulans krijgt elke deelnemer een cadeaucheque van het lokaal bestuur.

De 3 mooist versierde handelspanden en particuliere woningen (gevel, voortuin, balkon, terras) vallen ook nog eens in de prijzen. De max toch?

Stemmen op jouw favoriet kan van 20 tot en met 24 december via de website. Een leuk weetje is dat de winnaars van vorig jaar gevraagd zijn om als jury op pad te gaan.

Hoe inschrijven?

Inschrijven is een must en kan van 15 november tot en met 5 december door een mail te sturen naar katrien.caeyzeele@depanne.be. Vermeld bij je inschrijving ‘wedstrijd sfeervolle winterverlichting’, je naam, adres, telefoonnummer en de categorie waarin je deelneemt. Of ga langs aan de balie van de dienst Toerisme in het gemeentehuis (Zeelaan 21).

Alle info kun je vinden op de website, maar ook op de flyer met bijhorende inschrijvingsstrook die in de week van 15 november in de bus valt.

Wauw-gevoel tijdens de Winterlichtwandeling!

Benieuwd naar de creatieve lichtjes in De Panne en Adinkerke? Van 20 december tot en met 9 januari kun je aan de balie van de dienst Toerisme een routeplannetje afhalen voor de Winterlichtwandeling. Ontdek zo de sfeervolle versierde woningen en handelszaken! Ideaal voor een romantisch uitje met je partner, een vrolijke wandeling met vrienden of een leuke avond met de (klein)kinderen.

www.depanne.be/winterverlichting

11 november