Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dien jouw groen idee nu in!

Heb jij, al dan niet samen met enkele buren of met je vereniging, een leuk idee om de buurt groener te maken? Dan kan het Landschapsfonds Westhoek dit financieel steunen.

Eén van de belangrijkste troeven van onze Westhoek is het prachtige landschap! Niet enkel de overheid is hiervoor verantwoordelijk. Ook jij kunt er zorg voor dragen.
Een bosje of boomgaard bij jou in de buurt aanplanten? Een buurttuin uitbreiden? Een groen  speelelement of vlindertuin om de hoek aanleggen …? Hebben jij, jouw buren of jouw vereniging een leuk voorstel? Het Landschapsfonds Westhoek draagt tot € 5.000 bij aan jouw crowdfundingscampagne voor een groen initiatief in de buurt!


Crowdfunding
Een jury beslist op basis van een aantal criteria of je al dan niet een bijdrage van 50 % vanuit het Landschapsfonds Westhoek ontvangt. Een team van experts begeleidt je bij het opzetten van de crowdfundingcampagne. Daarnaast toont de crowdfunding ook het draagvlak voor je initiatief en zorgt het voor meer zichtbaarheid in de omgeving. Zo voelen meer en meer mensen zich betrokken. 


www.rlwesthoek.be/landschapsfonds

28 oktober