Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Om kriebels van te krijgen

Brrr … Sidder en beef jij graag? Dan is Halloween in De Panne een aanrader voor jou.

Het Halloween Parcourzzz, het Halloweendorp en de kinderzoektocht zorgen eind deze maand voor de nodige kriebels. Blikvangers zijn de reuzegrote insecten die Duinpark Kykhil veroveren.  Maar wees niet bang, ook de kinderen kunnen hiervan genieten.


Parcourzzzz
Het Halloween Parcourzzzz, loopt door het machtige Duinpark Kykhill. Er vliegt vanalles boven je hoofd, spinnewebben vliegen je rond de oren, en al zoemend landt er iets op je wang. Maar  de absolute blikvangers zijn de reuzegrote insecten! Parcourzzz vindt plaats in Duinpark Kykhil van 30 oktober tot 7 november en is de hele dag toegankelijk. Van 18.00u tot 22.00u is er  bovendien extra sfeerlicht en -geluid. 


Halloweendorp
Op de avond voor Allerheiligen, op 31 oktober, rijst op de Markt tussen 18.00u en 22.00u een heus Halloweendorp. Een dorp vol griezelige beestjes en ongedierte verovert De Panne! Kom je ook – gegrimeerd en/of verkleed – om even tussen de rare wezens te vertoeven? Neem gerust een lichtje mee! Hoe meer ‘vuurvliegjes’, hoe gezelliger!
Ben je ouder dan 12? Kom dan binnen in het Halloween Fright Labyrint (Meeuwenlaan 2)! De ‘creepy’ figuren staan je op te wachten in duistere hoekjes en bezorgen je rillingen om niet gauw te vergeten!


Kinderzoektocht
De Halloween kinderzoektocht loopt van 22 oktober tot 14 november. Zoek jij mee naar de 10 Halloween afbeeldingen die uithangen in het centrum van De Panne? Volg je plannetje en kleef de juiste sticker bij het correcte cijfertje. 
Jouw formulier kan je afhalen bij de dienst Toerisme (Zeelaan 21) en breng het nadien ook terug binnen. Wie weet win je wel een leuke prijs.


www.depanne.be/halloween

15 oktober