Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Beweeg samen in je kot!

Senioren kunnen voortaan online lessen Tai Chi en lijndansen volgen.

Bewegen is belangrijk voor lichaam en geest, en des te meer in deze sombere tijden. Tot voor de corona-epidemie had de dienst Sociale zaken & Senioren een mooi aanbod beweeg-activiteiten waarvan de meeste plaatsvonden in De Boare. Vele senioren hielden lichaam en geest fit door wekelijks deel te nemen aan de lessen yoga, Tai Chi, lijndansen of stoelyoga. Voor het lijndansen en de stoelyoga kon de dienst steeds rekenen op de samenwerking met de seniorenvereniging Okra.

Samenwerking

Omdat de corona-epidemie het nog eventjes niet toelaat om in eenzelfde ruimte te bewegen, heeft Okra het initiatief genomen om online lessen lijndansen en Tai Chi te organiseren. Door de meerwaarde van deze digitale beweegactiviteiten verleent de dienst Sociale Zaken & Senioren hieraan haar medewerking. Bovendien kan elke geïnteresseerde inwoner, en dus niet enkel senioren of Okra-leden, deelnemen.

Praktisch

De TaiChi lessen kunnen gevolgd worden op maandag van 09.45u. tot 11.00u. Het lijndansen gaat vindt plaats op woensdag- en donderdagnamiddag, van 13.45u tot 16.00u. Beide lessen worden begeleid door Agnes Neefs.

Hoe deelnemen ?

Ben je geïnteresseerd en heb je een computer, internet en e-mail? Stuur dan vooraf een mail naar de dienst Sociale Zaken & Senioren. Via mail ontvang je tijdig de link waarmee je kunt deelnemen aan activiteit.

Meer info? dienst Sociale Zaken & Senioren, 058-42 97 65, senioren@depanne.be

Goed nieuws! Mogelijks worden binnenkort ook yoga- en stoelyogalessen online aangeboden.

21 januari