Gemeente De Panne

Bespaar geld met de groepsaankoop!

Ook dit jaar kun je dankzij de groepsaankoop groene stroom van de provincie opnieuw veel besparen op je energiefactuur!

De provincie West-Vlaanderen organiseert voor de 10de keer een groepsaankoop groene stroom en gaat hiervoor op zoek naar een voordelig contract. Hoe meer deelnemers, hoe groter de besparing kan zijn! Schrijf dus ook gratis en vrijblijvend in. Bovendien kies je bewust voor groene energie.

Schrijf nu in

Inschrijven kan via https://westvlaanderen.ichoosr.com. Kun jij je niet online inschrijven, maak dan een afspraak met de dienst Milieu. De afspraken vinden vanaf 11 januari plaats, elke werkdag tussen 09.00u en 12.00u of tussen 13.30u en 16.00u. Vergeet wel je jaarlijkse afrekening niet mee te nemen!

Als je ingeschreven bent, krijgt je op 26 februari een persoonlijk voorstel en zie je meteen hoeveel je kan besparen. Overstappen naar het voordelige contract kan vanaf 1 mei.

Schreef je je in bij de dienst Milieu? Dan moet je opnieuw een afspraak maken om jouw inschrijving te bevestigen.

Voordeel

In het verleden namen al meer dan 323.000 gezinnen en bedrijven deel aan de groepsaankoop, en bespaarden op die manier gemiddeld € 200 op hun energiefactuur.

Stapte je al eerder over naar een voordelig (groepsaankoop)contract? Hou er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan duurdere prijzen. Denk er dus aan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Meer info? dienst Milieu, 058-42 97 19, milieu@depanne.be

29 december