Gemeente De Panne

Shop lokaal en win!

Verwen jezelf in De Panne, geniet van de take away en steek de lokale ondernemers een hart onder de riem. Bovendien kun je extra budget winnen.

2021 is gestart! Blijf hoopvol, hou het veilig en steek zeker een warm hart onder de riem van de Pannese ondernemers. Om je hierbij op weg te helpen, kun je tot 25 januari deelnemen aan 2 leuke wedstrijden. Wie weet win jij wel extra (take away) budget …

Win je aankoop terug

Gezellig  en uitbundig vanuit je zetel shoppen, veel lekkere maaltijden afhalen bij de lokale horeca én je aankoop terugwinnen? Dat kan! Tot 25 januari ontvang je bij elke aankoop die je afhaalt bij de deelnemende handelszaken een wedstrijdformulier. Vul de nodige gegevens in en deponeren het formulier in de box aan het Lokaal Bestuur (Zeelaan 21). Je maakt kans om tot € 250 te winnen!

Leuke foto = cadeaucheque

Heb je een lekkere maaltijd besteld of een mooie aankoop gedaan? Dan maak je ook kans op cadeaucheques met een waarde van € 125, € 75 of € 25. Tenminste, als je de fotograaf in je loslaat, en een leuke foto van je nieuwe aanwinst maakt. Deel deze foto op facebooklogo dienst Lokale Economie De Panne met de vermelding #takeawaydepanneADK. Je kan je foto ook doormailen naar lokale.economie@depanne.be. Vergeet ook zeker de handelszaak niet te vermelden.

29 december