Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zevende keer champagnewandeling mét extra dag!

Niet alleen op zaterdag 13 en zondag 14 juni, maar ook op vrijdag 12 juni kan je deelnemen aan de Champagnewandeling in De Panne. De tocht van ongeveer 8 kilometer gaat langs de mooie natuur, architecturale pareltjes en uiteraard langsheen het strand van De Panne.

De champagnewandeling is de ideale manier om De Panne te (her)ontdekken. Toerisme De Panne pakt immers voor elke editie uit met een nieuw en verrassend parcours. Gastronomisch genieten van verschillende gerechten en wandelen gaan perfect samen. Muzikale acts doorspekken het geheel op een leuke manier. De muziek is uiteraard telkens aangepast aan de sfeer en de locatie.

Digitaal inschrijven vanaf 2 maart om 08.00u
De teller klokte vorig jaar af op 1.500 deelnemers, het maximaal aantal toegelaten deelnemers om alles op een fijne manier te kunnen organiseren. Door de wandelaars in verschillende kleine groepjes te laten vertrekken, blijft de gezelligheid behouden. Inschrijven voor deze editie kan digitaal vanaf 2 maart. Wees er snel bij want vorig jaar was de wandeling op zaterdag één dag na lancering al volledig uitverkocht.

Toerisme De Panne spreekt met dit evenement een breed doelpubliek aan. Deelnemers genieten in die mate van dit evenement, dat ze vaak opnieuw inschrijven. Volwassenen betalen voor het volledige arrangement € 69. Ben je jonger dan 16 jaar, dan betaal je slechts € 35 (non-alcoholische drank).

28 februari