Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe feestzaal in Adinkerke

Goed nieuws voor alle feestvierders. Onze gemeente heeft er een nieuwe feestzaal bij, die ‘De Ruimte’ gedoopt werd.

Omdat het bestuur optimaal gebruik wil maken van de gemeentelijke gebouwen, werd beslist om de nieuwe eetzaal van Gemeenteschool De Leerplaneet ook te verhuren aan particulieren en verenigingen. Tijdens de week wordt deze zaal dus gebruikt voor en door de schoolkinderen, maar tijdens schoolvakanties en tijdens het weekend (vanaf de vrijdagavond 18.00u tot de zondagavond 22.00u) kan je deze zaal huren voor een privéfeest of een activiteit met jouw vereniging. De Ruimte heeft een capaciteit van 120 zittende personen en 300 rechtstaande personen. Er is een ruime bar en keuken voorzien.

Wie kan deze zaal huren?

Iedereen kan De Ruimte huren! Zowel voor een privéfeest als voor een eetfestijn van een vereniging. Let wel: er worden enkel activiteiten toegelaten waarbij er maximaal tot 22.00u muziek wordt gemaakt. Dit wil dus zeggen dat er geen fuiven of verjaardagsfeestjes kunnen georganiseerd worden met muziek tot in de late uurtjes.

Hoe kan ik deze zaal huren?

Voor meer info of een reservatie (van deze of een andere gemeentelijke feestzaal en zelfs voor de reservatie van materiaal) kan je terecht bij de dienst Verhuur Zalen & Materiaal (verhuur@depanne.be, 058-42 89 31) in De Boare.

Het nieuwe reglement 'Verhuur zalen & materiaal'
vind je op www.depanne.be

01 januari