Gemeente De Panne

Provincie organiseert nieuwe groepsaankoop

Niemand betaalt graag te veel voor energie. Schrijf je in voor de groepsaankoop gas en/of elektriciteit van de provincie.

Op 12 februari organiseert de provincie West-Vlaanderen een veiling waarop de deelnemende
energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een 1-jarig contract voor groene stroom en/of gas. Vorig jaar registreerde de provincie West-Vlaanderen 70.321 inschrijvingen. 47.969 mensen gingen ook effectief in op het groepsaanbod. Dit zijn maar liefst 8.000 groenestroomgebruikers meer dan de vorige editie. Hiermee bespaarden zij gemiddeld 200 euro!

DOE JE OOK MEE?
Schrijf tussen 2 december en 11 februari vrijblijvend in via www.samengaanwegroener.be. Geen computer of internet? Maak dan gebruik van het computerlokaal in De Boare (aanmelden bij de dienst Jeugd) of de computers in de bib (enkel voor leden). Inschrijven is ook mogelijk bij de dienst Milieu in het gemeentehuis. Dit kan elke werkdag van 09.00u tot 12.00u. Breng je laatste afrekeningsfactuur van gas en elektriciteit zeker mee.

PERSOONLIJK VOORSTEL
Eens de veiling achter de rug is, ontvang je een persoonlijk voorstel, en beslis je of je al dan niet verandert van leverancier. Aanvaard je het aanbod? Dan begeleidt de provincie je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract. Overstappen kan vanaf 1 mei. Ook wie eerder al voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan besparen door in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen.

Meer info?
dienst Milieu,
manon.tondeur@depanne.be, 058-42 97 19
www.samengaanwegroener.be

01 december