Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Sportaanbod voorjaar 2020

Rond Nieuwjaar is het tijd voor de sportieve voornemens, en zoals gewoonlijk helpen we je graag op weg met het uitgebreide sportprogramma in Sporthal Den Oosthoek.

Het volledige programma wordt bekend gemaakt de week voor de kerstvakantie,
maar de nieuwigheden ontdek je hier in première!

Inschrijven kan vanaf 21/12!

NIEUW! BABY CARRIER AEROBIC
De geboorte van een baby is één van de mooiste, zo niet het mooiste moment in het leven van
ouders. Na de bevalling is het voor de mama echter moeilijk om opnieuw in beweging te komen. Het kleine wondertje vraagt heel wat tijd en aandacht (niet dat dat erg is, natuurlijk) waardoor me-time in de eerstvolgende maanden een bijna onmogelijke opdracht lijkt. De oplossing: ‘Baby Carrier Aerobic’, waar je samen met je baby kunt sporten. Vergeet zeker je draagdoek/zak niet! Baby Carrier Aerobic vindt plaats op 06/02, 20/02, 05/03, 19/03 en 02/04 (telkens om 09.00u) en kost € 5 per sessie.

NIEUW! KUNG FU
Kung Fu is meer dan het catchy deuntje of de heroïsche pandatekenfilm.
Het is goed voor de grove en fijne motoriek, en bovendien ook een verrijking voor de geest,
met name voor een verbeterde assertiviteit en weerbaarheid. Vanaf 2020 kun je in Sporthal Den Oosthoek genieten van de perfecte inleiding tot deze sport. € 40 voor de lessenreeks. Gratis testsessie op dinsdag 07/01 om 19.00u. Vanaf 16 jaar. Deze lessenreeks vindt tussen 30/01 en 28/05 elke donderdag plaats om 19.00u.

VERNIEUWD! MULTIMOVE/MULTISPORT
In een wereld waar alles steeds meer digitaal verloopt en kinderen op jonge leeftijd al verknocht zijn aan digitale snufjes, blijft de ontwikkeling van de algemene
bewegingsvaardigheden bij kinderen van groot belang. Multimove werd vanuit Sport Vlaanderen uitgewerkt en laat kinderen op een leuke en ontspannende manier bewegen terwijl ze de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden kunnen oefenen. € 40 voor de lessenreeks. Multimove van 4-5 jaar, Multisport van 6-9 jaar. Deze lessenreeksen vinden voortaan plaats op dinsdag vanaf 16.30u, tijdens de periode van 21/01 tot 19/05.

VERNIEUWD! KOPPELDANS VOOR BEGINNERS
Koppeldans is al jaren een vaste waarde in ons programma. Vanaf januari 2020 gaan we opnieuw een samenwerking aan met dansschool Gevada uit Oostende. Aan de lessen zelf verandert hierdoor weinig, maar de voordelen worden wel interessanter. Wie voortaan een les mist, kan deze inhalen op een andere locatie van Gevada. Alle lessen zijn immers op elkaar afgestemd. En je moet geen schrik hebben om ritmisch niet mee te kunnen: de eerste lessen wordt hier op een heel eenvoudige manier aan gewerkt. Zeker een aanrader voor koppels die op zoek zijn naar een leuke, gezamenlijke activiteit! € 60 per deelnemer. De lessenreeks vindt elke vrijdag vanaf 19.30u plaats, tijdens de periode van 24/01 tot 05/06.

25 november