Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kerst en eindejaar in De Panne

Tijdens de eindejaarsperiode valt er opnieuw heel wat te beleven in De Panne. Opnieuw is gezelligheid troef!

De absolute topper tijdens de eindejaarsperiode is vast en zeker de alom bekende kerstmarkt, waarbij de Markt volledig omgetoverd wordt tot een kerstdorp vol sfeer, gezelligheid en ambiance.

Opening kerstmarkt
Zaterdag 14 december om 18.00u wordt de kerstmarkt met feeërieke kerstverlichting, 11 gezellig aangeklede kerstchalets waar plaatselijke verenigingen heel wat lekkers aanbieden, overdekte ijspiste … officieel geopend. Dit jaar is hier een themadag aan gekoppeld. Naast overheerlijke hapjes en drankjes, sfeervolle optredens en spectaculaire animatie voor jong en oud … is tevens een speciaal verrassingseffect voorzien.

Nieuwigheden
Tijdens de kerstvakantie kun je op de kerstmarkt elke dag genieten van een ambiancevol optreden of een leuk spektakel. Naast een aantal terugkerende evenementen zijn er dit jaar ook een aantal nieuwigheden zoals ‘Kinderwonderland’ waar kinderen koning zijn, ‘Disconacht’, fotobooth ‘Bij Jos & Maria’, ‘Zomergevoel in de winter’ …

Tijdelijke verhuis zaterdagmarkt
Tijdens de kersmarktperiode verhuist de wekelijkse markt. Tussen 7 december en 25 januari kan iedereen zijn wekelijkse boodschappen doen in de Zeelaan, tussen de Markt en het gemeentehuis. De Kasteelstraat blijft toegankelijk voor doorgaand verkeer van de Veurnestraat richting zee.

In het Eindejaarsboekje staan alle activiteiten van de eindejaarsperiode. Vraag ernaar bij de dienst Toerisme!

01 december