Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Panne viert jeugdbewegingen met gratis ontbijt op de Dag van de Jeugdbeweging

Meer dan 250.000 jongeren gaan elke week naar hun jeugdbeweging. Ze brengen er hun vrije tijd door en maken er vrienden voor het leven. En dat willen we vieren. Want op 18 oktober is het weer de mooiste dag van het jaar voor alle jeugdverenigingen: de Dag van de Jeugdbeweging!

De jeugdverenigingen laten zich op de Dag van de Jeugdbeweging graag opmerken. Omdat ze trots zijn op hun vereniging. En ook om de jongeren die niet aangesloten zijn bij een jeugdbeweging warm te maken. De dienst Jeugd wil niet enkel de kinderen van de jeugdverenigingen in de kijker zetten, maar ook de vele begeleiders die het jeugdwerk in onze gemeente dragen, bedanken voor hun vrijwillige inzet, het hele jaar door.

Op de Dag van de Jeugdbeweging trekken alle kinderen en jongeren in het uniform van hun jeugdvereniging naar school of naar het werk. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. De dienst Jeugd van De Panne nodigt alle kinderen, jongeren, begeleiders… met heel veel plezier uit voor het allereerste ontbijt vóór schooltijd.

Het wordt natuurlijk niet zomaar een ontbijt: samen wakker worden met ochtendgymnastiek, meebrullen met ‘Jong De Panne zingt!’ en een stevige touwtrekcompetitie staan nu al op het programma. En we zijn heel blij dat we samen met de scholen en met de steun van Arizona kunnen zorgen dat alle kinderen tijdig en veilig op school geraken.

Iedereen welkom! Kom langs om deze mooie dag samen in te zetten op vrijdag 18 oktober van 07.00u tot 08.30u in en om het jeugdhuis van De Panne, Koningsplein 1 (bij het skatepark).

08 oktober