Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

12/10: Verwendag in de bib

De Verwendag is traditiegetrouw het moment om de bezoekers eens extra in de watten te leggen. Afspraak op 12 oktober tussen 09.00u en 12.00u in de bib.

Het programma van de Verwendag ziet er voor dit jaar weer goed gevuld uit. Volwassenen worden verwelkomd met kopje koffie en een stukje cake. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er enkele knutselsessies in de jeugdafdeling. Tussen 10.00u en 11.00u kunnen ze vlinders maken met Washi tape, tussen 11.00u en 12.00u kunnen ze met foam clay aan de slag om tropische vissen te ontwerpen. Doorlopend kunnen kinderen ook een glittertatoo laten zetten. Om 10.30u verzorgt het theatergezelschap ‘Alles Loopt op Rolletjes’ het poppenspel ‘Kijk eens naar het vogeltje’. Deze voorstelling is geschikt voor kleuters en vindt plaats in de personeelsruimte van de bibliotheek. De digidokters zijn tijdens de Verwendag uiteraard ook op post om mensen te helpen met hun digitale problemen. Werkt je smartphone niet zoals je het wenst, of heeft je laptop of tablet kuren? Kom dan gerust langs bij de digidokters. Samen met jou zoeken ze naar een oplossing.


VERWENCADEAU


Volwassenen die die dag iets ontlenen in de bib, krijgen het verwencadeau mee naar huis. De kinderen kunnen bij een uitlening eens aan het rad van fortuin draaien en een leuk cadeau mee naar huis nemen. Onder de betalende bezoekers worden ook dit jaar opnieuw 10 gratis jaarabonnementen verloot. Spring dus zeker eens binnen op zaterdag 12 oktober tussen 09.00u en 12.00u.

25 september