Gemeente De Panne
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fotowedstrijd ‘Rond de Noordzee’

Van 3 tot en met 28 juli kan je tijdens de fototentoonstelling ‘Rond de Noordzee’ in Cultuurhuis De Scharbiellie een duik nemen in onze mooie Noordzee. Zal jouw foto erbij hangen?

In deze expo van 27 foto’s herbeleef je de reis die televisiemaker Arnout Hauben samen met cameraman Philippe en ‘droner’ Ruben maakte rond de Noordzee voor het gelijknamige één-programma. Een tocht door heden en verleden, te voet, per trein, met de fiets, per boot. Langs honderden dorpjes en door acht verschillende landen: België, Frankrijk, Engeland, Schotland, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Nederland. Met de klok mee. Het water altijd aan de rechterkant.

 

Fotografen gezocht!

We willen de Noordzee ook graag door Pannese ogen laten zien, en de tentoonstelling aanvullen met foto’s van plaatselijke fotografen.

Ben je inwoner of tweedeverblijver van De Panne en heb je recent of langer geleden een leuke, mooie of misschien grappige foto gemaakt, die past binnen het thema ‘Rond de Noordzee’? Of trek je er heel binnenkort met je fototoestel op uit om de zee, zoals we ze eerder nog niet zagen, op foto vast te leggen? Alle inzendingen zijn welkom!

Gelieve je foto, afgedrukt op A3-formaat, vóór maandag 17 juni te bezorgen bij de dienst Cultuur. Uit alle inzendingen zal een jury 15 foto’s selecteren. Deze foto’s zullen, samen met de foto’s van Arnout Hauben en zijn team, van 3 tot en met 28 juli in Cultuurhuis De Scharbiellie tentoongesteld worden.

 

Meer info? dienst Cultuur, 058-42 97 53, cultuur@depanne.be

 

21 mei