Bekijk deze mail online
top nieuwsbrief


Toerisme De Panne 2021-04    

#/photo_beschrijving/#

Pasen

Vind jij alle paaseieren in De Panne? Kom je deelnameformulier afhalen bij dienst Toerisme en ga op eitjestocht. Wil je nog speurneuzen in De Panne? Ontdek dan de Radio 2 paaszoektocht. Download de app van Radio 2 en help de paashaas om zijn magische mand terug te vinden. Langs het parcours (4 à 5 km) staan 8 paashazen die staan te popelen om een stukje verhaal te vertellen en je een opdrachtje te geven! Je virtuele mandje kan je nadien omruilen bij dienst Toerisme voor een lekkere verrassing!

Ook staat er een buitengewone drive-in beleving op het programma! Geniet met je bubbel van de 'Kinepolis On Tour'  op de parking van Plopsaland. Maak je klaar voor een rollercoaster aan filmemoties met een echte rollercoaster op de achtergrond.  ‘Kinepolis On Tour’, da’s de meest intense drive-in beleving met het grootste mobiele LED-scherm ter wereld. Met een grootte van 16 op 9 meter, brengt deze kanjer elke scène haarfijn tot bij jou. Zodat jij, samen met je vrienden of je gezin, volop kan genieten van een film in de gezellige bubbel van je wagen. Ter plekke kan je online drank en snacks aankopen en met je smartphone betalen. Deze worden nadien tot aan je auto gebracht. Tickets en informatie kan je hier terugvinden. 

Ontdek hier alle actuele activiteiten. 

Pasen

Dit is De Panne.

Afgelopen maand deden we een oproep om  foto’s van prachtige natuurpareltjes in De Panne te bezorgen. We kregen een zee van foto’s toegestuurd en laten jullie dan ook graag meegenieten van enkele inzendingen. Klik hier en ontdek De Panne door jullie ogen.

Dit is De Panne.

Ga op pad met het (gratis) wandelplan!

De Panne is omringd door het strand en prachtige natuurgebieden. Dit unieke decor met de mooiste wandelingen kan je gemakkelijk ontdekken met ons (gratis) wandelplan. Haal het af bij dienst Toerisme of download het hier.

Ga op stap in het uitgestrekte Westhoekreservaat, de waardevolle fossiele duinen van Cabour en in de Oosthoekduinen. Geniet van de rust in het Calmeynbos of aan de vijvers Markey in het mooie Adinkerke. Ook je viervoeter is welkom op heel wat van deze wandelpaden.

Tip: Koop je picknickpakket aan bij dienst Toerisme voor € 25 en lunch waar je maar wil in De Panne of Adinkerke! Het pakket bestaat uit een picknickmand (dat je trouwens ook kunt bevestigen aan je fiets), een fleecedeken en een picknickdeken.

Picknickpakket

Citygame Rosalie

Naast de erfgoedwandeling kan je de Dumontwijk ook spelenderwijs ontdekken. De ‘Citygame Rosalie’ is een digitaal spel ontwikkeld door de dienst Toerisme. Je gaat op pad met een iPad om op verschillende locaties een opdracht te volbrengen. Verzamel zo veel mogelijk punten! Kinderen van 8 tot 14 jaar vormen de doelgroep, maar de familie kan uiteraard meespelen! Benieuwd naar de prijs en hoe te reserveren? Ontdek meer informatie op onze website.

Rosalie (Large)

Vooruitblik

Vanaf 1 mei gaat ook de nieuwe virtual reality game ‘Unlock The City’ van start. Ga met een smartphone op zoek naar de locaties in De Panne en verzamel zoveel mogelijk punten om de code van de kluis te kraken. Ontdek vanaf 1 mei alle informatie op onze website!

Toerisme De Panne

Toerisme De Panne
Zeelaan 21
8660 De Panne
058 42 18 18
toerisme@depanne.be 
www.depanne.be

Openingsuren:
ma-zat: 09.00-12.00u & 13.00u-17.00u
zon- en feestdag: 10.00u-12.30u

Paasvakantie - eind juni

ma-za: 09.00u - 12.00u & 13.00u - 17.00u
zon- en feestdag: 10.00u - 12.00u & 14.00u - 17.00u 

Meer nieuws

Bekijk ons volledig nieuws- en activiteitenoverzicht twitter facebook
© Gemeentebestuur De Panne | info@depanne.be | 058-42 16 16

Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven