Bekijk deze mail online
top nieuwsbrief


Dienst Cultuur - Binnenkort kunnen we weer...    

#/photo_beschrijving/#

De Kerstman op bezoek


In deze coronatijden schotelt de dienst Cultuur jullie ludieke foto's van De Panne verbeeldt voor uit betere tijden en wijst er tegelijk op dat we binnen afzienbare tijd weer volop van dergelijke activiteiten zullen kunnen genieten. Maar eerst wacht er nog een moeilijke tijd, waarin we nog wat geduld moeten oefenen en ons aan alle maatregelen moeten houden...


Op bovenstaande foto van een 50-tal jaar geleden wordt de Kerstman onthaald door het wijkcomité van de Kasteelstraat. Niet alleen de kinderen zijn zichtbaar blij, ook de volwassenen zijn opgetogen dat de Kerstman het Hoge Noorden een dag heeft ingeruild voor een bezoekje aan de Kasteelstraat. Op de foto herkennen we onder meer Willy Alderweireldt, Gerard Montaigne, Willy Montaigne, André Alderweireldt, Charles Vieren, haarkapper Jean, Brigitte Decorte en Patrick Alderweireldt.


Er zal dit jaar geen sprake zijn van feesten in grote gezelschappen met veel toeters en bellen. Maar misschien is deze ingetogen periode wel het uitgelezen moment om te genieten van de kleine momenten en extra aandacht te hebben voor de mensen in onze omgeving die het moeilijk hebben. Een babbeltje, een telefoontje en een simpel kerstkaartje (zoals dit op de foto uit lang vervlogen tijden) kunnen wonderen doen!


De dienst Cultuur wenst jullie een warm, ingetogen en innig Kerstfeest en alvast een gelukkig en gezond 2021 waarin we gaandeweg weer een normaal leven kunnen opbouwen, elkaar zullen kunnen ontmoeten en weer volop genieten van Cultuur!


Meer beelden uit het verleden van Adinkerke en De Panne vind je op www.depanneverbeeldt.be


Safe@depanne
Ieders gezondheid is belangrijk. Actuele info en richtlijnen zijn te vinden op www.safeatdepanne.be

Kerstman 2.jpg

Meer nieuws

Bekijk ons volledig nieuws- en activiteitenoverzicht twitter facebook
© Gemeentebestuur De Panne | info@depanne.be | 058-42 16 16

Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven