Bekijk deze mail online
top nieuwsbrief


Dienst Cultuur - Binnenkort kunnen we weer    

#/photo_beschrijving/#

Aankomst van Sinterklaas


In deze coronatijden schotelt de dienst Cultuur jullie ludieke foto's van De Panne verbeeldt voor uit betere tijden en wijst er tegelijk op dat we binnen afzienbare tijd weer volop van dergelijke activiteiten zullen kunnen genieten. Maar eerst wacht er nog een moeilijke tijd, waarin we nog wat geduld moeten oefenen en ons aan alle maatregelen moeten houden...


Sinterklaas is een goedheilig man. Hij verwent al vele jaren alle brave kinderen met geschenken, zoetigheid en lekkers op 6 december. Maar daar stopt het niet. Een bijkomend bewijs van zijn toewijding is dat hij zich ook houdt aan de coronamaatregelen. Op die manier draagt hij zijn steentje bij om het veilig te houden voor de kinderen en hun families. Dit jaar zal hij dus op een rustig moment toekomen in De Panne (of wie weet is hij hier al?) en niet zoals op deze foto uit een ver verleden. Samen met zijn helper werd hij toen op het strand verwelkomd door heel veel kinderen, hun ouders en politieagent Frans Myny die alles in goede banen leidde.


Voor de kinderen die dit jaar de Sint willen zien, hij komt ook op een virtuele manier langs bij alle kinderen. Via onderstaande link kan je zien hoe dit tot stand kwam.

View

https://vimeo.com/bedrijfsfilmsbelvedere/review/479488106/5861bbc986

Download

https://vimeo.com/bedrijfsfilmsbelvedere/download/479488106/b9ebefc23f

Op zaterdag 5 december om 15.00u verschijnt dan de link op de Facebookpagina van Toerisme De Panne, waardoor je de virtuele Sintshow kunt meevolgen.


Rechtzetting. In de vorige nieuwsbrief was er een fout geslopen. Op de foto met carnavalisten van de brandweer stond Arthur Vandeputte en niet, zoals verkeerdelijk vermeld, André Vandeputte. Bedankt aandachtige lezers voor jullie opmerkzaamheid!


Meer beelden uit het verleden van Adinkerke en De Panne vind je op www.depanneverbeeldt.be


Safe@depanne
Ieders gezondheid is belangrijk. Actuele info en richtlijnen zijn te vinden op www.safeatdepanne.be

Meer nieuws

Bekijk ons volledig nieuws- en activiteitenoverzicht twitter facebook
© Gemeentebestuur De Panne | info@depanne.be | 058-42 16 16

Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven