Bekijk deze mail online
top nieuwsbrief


Nieuwsbrief Toerisme 3     1 december 2020

#/photo_beschrijving/#

December, kerst en eindjaar in De Panne

December...

Voor velen een donkere en sobere maand met heel korte dagen.

Maar tevens een maand die toch wat warmer wordt gemaakt door de sfeervolle kerst- en eindejaarsperiode waarbij alles met themagebonden decoratie en veel lichtjes aangekleed wordt.

Een maand waarin we mensen verrassen en blij maken met geschenkjes, zelfgemaakt of gekocht bij één van onze vele handelaars (https://www.depanne.be/shopping), leuke attenties, digitale of eigenhandig geschreven kerst- en nieuwjaarswensen, genieten van overheerlijke gerechten die je via takeaway kan verkrijgen (https://www.depanne.be/takeaway)...

De Panne in de lichtjes

Samen met haar inwoners en handelaars zet de gemeente De Panne/Adinkerke zich dit jaar extra in om de volledige gemeente maximaal in de lichtjes te zetten.

Via de winterlichtwedstrijd van Toerisme De Panne kwamen heel wat positieve reacties. Meer dan 100 deelnemers meldden zich ondertussen al aan om hun eigendom (extra) te versieren met winterlichtjes. Dank je wel voor jullie inzet hiervoor!

Hieruit ontstonden tevens 2 leuke extra sfeerevents nl de 'winterlichtwandeling', georganiseerd door Toerisme De Panne, waarbij je langs al die mooie lichtjes kan wandelen en de bubble run, georganiseerd door dienst Sport, voor de loopliefhebbers. Meer info vind je op www.depanne.be/winterverlichting en www.depanne.be/sport

To do's tijdens eindjaar

Zoals iedereen ongetwijfeld weet, mogen er geen vuurwerken en kerstboomverbrandingen doorgaan.

Maar niet getreurd. De diensten Vrije Tijd zetten samen alles op alles om jullie toch een leuke activiteitenkalender aan te bieden. Traditionele maar ook nieuwe activiteiten. Zo is er een zoektocht naar verdwaalde elfjes, kan je de kerstboom van Toerisme De Panne helpen versieren met een zelf versierde kerstbal, gaat Icy de Polar Bear op stap in De Panne en Adinkerke,... Nieuw in het boekje zelf, is ook de 'Kids corner' met leuke opdrachtjes voor de kids.

Je vindt het allemaal terug in het eindejaarsboekje dat je half december bij Toerisme De Panne kan afhalen. Inwoners en 2e verblijvers ontvangen uiteraard een exemplaar in de brievenbus.

Aanvang december vind je het eindejaarsboekje digitaal via www.depanne.be/kerst.

Praktisch @ De Panne

TOERISMEPUNT

Voor info over bezienswaardigheden, mogelijke activiteiten, wandelen en fietsen, stratenplan, eindejaarsboekje, ... kan je nog altijd terecht in het plaatselijke kantoor van Toerisme De Panne, Zeelaan 21.

Openingsuren:

ma-zat:
09.00u-12.00u & 13.00u-17.00u
zo en feestdag:
10.00u-12.30u

Is ons toerismepunt gesloten?
Op www.depanne.be/brochures vind je al heel wat info en brochures terug.

Heb je vragen omtrent coronamaatregelen, neem dan een kijkje op http://www.safeatdepanne.be 

OPENBARE TOILETTEN

Sanitaire stop nodig tijdens je bezoek aan De Panne en Adinkerke? Dit kan.

Op onze site (www.depanne.be) vind je al onze openbare toiletten terug.
(Praktisch - Nuttige informatie - Openbare toiletten)

SHOPPING EN GASTRONOMIE

Ten gevolge van de huidige coronamaatregelen zijn uiteraard enkel de handelszaken met essentiële benodigdheden open.

Dit betekent echter niet dat je bij de andere handelaars niet terecht kan. Op www.depanne.be/shopping en www.depanne.be/takeaway vind je alvast meer info over de handelaars waarbij je terecht kan voor bestellen en afhalen.

Wij hopen dat jullie met je bubbel ook in december gezond en wel kunnen genieten van onze winterse en coronaproof activiteiten... in De Panne en Adinkerke.

Tot mails via de volgende nieuwsbrief.

December, kerst en eindjaar

Meer nieuws

Bekijk ons volledig nieuws- en activiteitenoverzicht twitter facebook
© Gemeentebestuur De Panne | info@depanne.be | 058-42 16 16

Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven