Bekijk deze mail online
top nieuwsbrief


Nieuwsbrief Toerisme 1     1 oktober 2020

#/photo_beschrijving/#

Najaar in De Panne

Zoals aangekondigd op onze facebookpagina, zal je vanaf 1 oktober dus maandelijks een digitale Nieuwsbrief van Toerisme De Panne ontvangen.

Mensen die zich ook nog wensen in te schrijven, kunnen dit via www.depanne.be/nieuwsbrief.

NAJAAR DE PANNE

Na het overdonderend succes van de voorbije zomer, voorzien de diensten Vrije Tijd tijdens het najaar (01/10-01/12) opnieuw een vernieuwend en alternatief programma voor de herfst en Halloween. Uiteraard kun je hier op een coronaproof manier aan deelnemen.

Jong en oud, culture of sports minded, inwoner, tweedeverblijver of toerist, iedereen zal er ongetwijfeld hun gading in vinden.

HALLOWEENAVOND IN EEN NIEUW KLEEDJE

Nieuw dit jaar is o.a. het griezelgebeuren op halloweenavond, zaterdag 31 oktober, dat volledig in een nieuw kleedje gestoken is.

Die avond kan je terecht in een het sfeervol Halloweendorp vol kriebel- prikkel-, zoem, vlieg- en ander soorten beestjes en ongedierte. Wie ouder is dan 12 jaar en het aandurft, bezorgen we een onvergetelijk creepy feeling in het Halloween Fright Labyrint.

Nieuw in het halloween-thema zijn ook de Halloween Bibber-Avond en de Trick-&-Treat.

ANDERE NIEUWIGHEDEN

Naast halloweenactiviteiten zijn er nog een aantal andere vernieuwde activiteiten. Zo is er opnieuw de Passe-Partout, cfr deze zomer, maar in een herfstkleedje. Tevens werkte Toerisme De Panne een herfsteditie van de succesvolle Kiddiebag uit.

Hou je meer van zoektochten? Schrijf je dan zeker in voor 'Murder@Sea' of haal de deelnameformulieren voor de 'insectenbingo' of 'Speurneuzen' in de St.-Pieterskerk.

NAJAARSBOEKJE

Al deze nieuwe, vernieuwde maar ook traditionele evenementen vind je terug in het najaarsboekje. Digitaal vind je dit via: www.depanne.be/herfst2020.

Vraag jouw papieren exemplaar aan de balie, via mail of telefonisch bij Toerisme De Panne, Zeelaan 21, 058 42 18 18, toerisme@depanne.be.

Openingsuren:
Ma-zat: 09.00u-12.00u & 13.00u-17.00u
Zon: 10.00u-12.30u

Wij wensen jullie alvast veel griezel- en ander plezier tijdens het najaar in De Panne en Adinkerke!

Volg ook dagelijks onze facebookpagina Toerisme De Panne voor meer nieuws!

Najaar in De Panne

Meer nieuws

Bekijk ons volledig nieuws- en activiteitenoverzicht twitter facebook
© Gemeentebestuur De Panne | info@depanne.be | 058-42 16 16

Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven