Gemeente De Panne

Nieuws

 • Alle berichten
 • Eneco Clean Beach Cup @ SIde Shore Surfclub De Panne

  26 maart: Eneco Clean Beach Cup mét StuBru in De Panne

  24 februari
  Op de eerste zondag van de lente organiseren 17 kustsurfclubs de 8ste editie van de Eneco Clean Beach Cup, een grote strandopruimactie. De Panne wordt de uitvalsbasis van waar Studio Brussel live uitzendt. Vandaag gaf Staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer het startschot in De Panne.
 • agenda gemeenteraad

  Agenda gemeenteraad 6 maart 2017

  24 februari
  De gemeenteraad zetelt in principe elke eerste maandag van de maand. De zitting vindt plaats om 20.00u in de raadzaal van het gemeentehuis, Zeelaan 21. Iedereen is welkom. Enkel persoonsgebonden punten worden achter gesloten deuren besproken. Hieronder vind je de agenda.
 • notulen gemeenteraad

  Notulen gemeenteraad 9 januari 2017

  24 februari
  Klik hieronder en bekijk de notulen van de gemeenteraad van 9 januarie2017.
 • clean beach cup

  Maart = maand van de netheid

  23 februari
  Nu al bedankt aan alle vrijwilligers die in het weekend van 25 en 26 maart mee helpen om De Panne zwerfafvalvrij te maken. Na de inspanning wordt het genieten van een Proper De Panne!
 • Verenigingstraat

  Stand van zaken: werken Brouwersstraat en omliggende straten

  23 februari
  De Brouwersstraat, K. Tegethofflaan, Vanelverdinghestraat en Verenigingstraat krijgen momenteel een grondige opknapbeurt. Naast de rioleringen worden ook het wegdek en de voetpaden vernieuwd.
 • vervuiling kanaal duinkerke veurne

  Vervuiling op het Kanaal Duinkerke-Veurne wordt opgeruimd

  23 februari
  Vorige week donderdagavond 16 februari werd een soort mazoutvervuiling vastgesteld op het Kanaal Duinkerke-Veurne.
 • Vlaanderen Feest

  Feest mee met Vlaanderen en krijg tot € 170

  20 februari
  Tijdens de eerste weken van juli viert Vlaanderen feest ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag op 11 juli. Heb jij ook zin om een straat- of buurtfeest te organiseren? In dat geval krijg je misschien een feestcheque tot € 170!
 • betaalcontainer

  Ondergrondse betaalcontainers zijn een succes!

  17 februari
  Wist je dat in 2016 niet minder dan 13.109 restafvalzakken gedeponeerd werden in de drie ondergrondse betaalcontainers?
 • FAZ2017

  Festival Aan Zee: zaterdagprogramma volledig

  16 februari
  Voor het vierde jaar op rij is Festival Aan Zee een GRATIS festival! Op zaterdag 29 en zondag 30 april 2017 vormen het strand en de zeedijk van De Panne opnieuw het decor voor een bruisend en muzikaal lentefestival. Festival Aan Zee is dé opener van het festivalseizoen!
 • logo Dyzo

  Ondernemer in nood

  15 februari
  Het gemeentebestuur sloot een samenwerkingsovereenkomst met vzw DYZO om zelfstandige ondernemers in moeilijkheden te begeleiden. DYZO helpt ondernemers op zowel economisch, juridisch als psychologisch vlak.
 • verjaardagsfeest klimzaal

  Zin in een avontuurlijk verjaardagsfeest?

  07 februari
  Vier jouw verjaardag in de klimzaal of op het hoogteparcours van sporthal Den Oosthoek en smul daarna van heerlijke pannenkoeken en een frisdrankje in Dbar.
 • the art of shopping

  Prijsuitreiking etalagekunstroute ‘The art of shopping’

  03 februari
  In de maanden juli, augustus en september 2016 vond in De Panne de etalagekunstroute ‘The art of shopping’ plaats, een samenwerking tussen de dienst Lokale Economie en de dienst Cultuur van De Panne.
 • swap

  SWAP in de paasvakantie

  02 februari
  Geen zin om je te vervelen tijdens de paasvakantie? Wil je actie? Op uitstap gaan? Lekker chillen met de maten? Dan is de SWAP iets voor jou.
 • De Jutter

  Kleuters = welkom in De Jutter!

  27 januari
  In de krokusvakantie opent De Jutter zijn deuren voor alle kapoentjes jonger dan 6. Elke dag kunnen ze zich uitleven met koken, knutselen, sport en spel.
 • tournee minerale

  De Panne daagt inwoners uit voor ‘Tournée Minérale’

  25 januari
  Wijn bij het eten, een pint na het sporten: het is voor velen een dagelijkse routine. Toch biedt minder alcohol drinken heel wat voordelen. Ga nu de uitdaging aan en merk wat een maand zonder met je doet. Gemeente De Panne doet ook mee en daagt elke Pannenaar uit om een team te vervoegen.
 • krokus 2017

  Plan nu je krokusvakantie in De Panne!

  25 januari
  Voor de krokusvakantie hebben de gemeentelijke diensten opnieuw een uitgebreid programma voor jong en oud in petto, al dan niet in een carnavaleske sfeer. Benieuwd naar het aanbod?
 • meidoorn

  Streekeigen groen? Doen!

  25 januari
  Tot 1 maart kan je bij de dienst Milieu opnieuw gemengde pakketten voor hagen, heggen en houtkant bestellen.
 • blind date 2017.jpg

  Een blind date in bib?

  23 januari
  In februari schenkt de bibliotheek van De Panne met een ludieke actie aandacht aan Valentijn. De hele maand kun je er blind daten… Met een boek!
 • leeshoek De Jutter

  Mooie samenwerking tussen bib en buitenschoolse kinderopvang: knusse boekenhoek wakkert leeskriebels aan

  20 januari
  Volop boekenplezier in De Jutter in De Panne en Adinkerke. De bibliotheek installeerde er een knusse leeshoek die regelmatig van nieuwe boeken en strips voorzien wordt.
 • jobstudent gezocht

  Jobstudenten gezocht

  06 januari
  Net als vorig jaar kunnen in 2017 weer heel wat jobstudenten aan de slag bij de gemeente. Wil jij één van hen zijn? Klik dan op de foto hiernaast en kijk of er ook iets voor jou tussen zit!
 • Bosheide

  Bosheide krijgt unieke, natuurlijke speelplek

  28 december
  De Adinkerkse wijk Bosheide, een zijstraat van de Veldstraat, krijgt een uniek, natuurlijk speelterrein. Het project kwam tot stand in nauw overleg met de buurtbewoners.
 • autoband winter

  Samen tegen slipgevaar!

  22 december
  Het is winter. Sneeuw en ijzel kunnen al eens voor gladde wegen zorgen. Als het zover is, staan we klaar om uit te rukken. Kunnen we ook op jouw hulp rekenen?
 • verhuisdoos

  Adreswijziging? Gebruik de verhuisplanner!

  21 december
  Verhuis je binnenkort? (Ver)koop of (ver)huur je een pand? Ga je scheiden of ben je erfgenaam geworden? Denk dan tijdig aan de impact op je elektriciteits- en gascontract.
 • Frauke Belgerinkel

  Leegstaand pand + tijdelijke huurder = mooie match

  17 november
  Estate Eleven brengt (startende) ondernemers en eigenaars van handelspanden snel en gemakkelijk samen voor tijdelijke huurovereenkomsten.
 • jetski insteekzone

  Nieuw in De Panne: insteekzone voor jetski's

  27 oktober
  Wie met een jetski van het zoute Noordzeewater wil genieten kan sinds kort ook ter hoogte van De Rampe (Bortierplein) in De Panne het water ingaan.