Gemeente De Panne

Activiteiten

UiT in De Panne
Hier vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in De Panne.
Voor groot en klein, er valt altijd wel iets te beleven!
 • Alle activiteiten
 • Schelpenschatkistje ontwerpen

  Schelpenschatkistje ontwerpen

  op wo 28 aug
  Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne

  Leer bij over de soorten schelpen en maak nadien je eigen schelpenschatkistje. Bewaar je eigen kostbare strandschatten en mooie schelpen. Vooruit strandjutters! Op naar het strand en zoeken maar!

 • Speelcompagnie

  op wo 28 aug
  Plopsaland De Panne

  kort lang

 • Wandelconcert

  op wo 28 aug
  Hoofdstraten

  Koninklijke Harmonie "Nu of Nooit" (De Panne)

 • Kruipende en vliegende beestjes (insecten ea) en hun nut voor de mens

  Kruipende en vliegende beestjes (insecten ea) en hun nut voor de mens

  op do 29 aug
  Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne
 • Openklasavond

  Openklasavond

  op do 29 aug
  GO! Bs De Tuimelaar

  Kom een bezoekje brengen aan onze school en maak kennis met het enthousiaste team van "De Tuimelaar". Met mogelijkheid tot inschrijven.

 • Panima for Kids

  op do 29 aug
  Zeedijk centrum

  "Benjamin's Kindershow"

 • Speelcompagnie

  op do 29 aug
  Plopsaland De Panne

  kort lang

 • Opendeur kleuterklassen en infoavond lager in De Leerplaneet

  Opendeur kleuterklassen en infoavond lager in De Leerplaneet

  op vr 30 aug
  Gemeentelijke Basisschool De Leerplaneet

  Ben je op zoek naar een school voor je kleine spruit? Wil je je kind inschrijven in de lagere school? Welkom op vr. 30 augustus van 18.00 - 20.30 uur op onze: 1) opendeur voor alle kleuterklassen: start om 18.00 uur en 2) infoavond voor alle lagere klassen: - onthaal in de nieuwe zaal om 18.30 uur en - start infoavond in de nieuwe klassen om 18.45 uur

 • Panima Concert "The 5 A.M."

  op vr 30 aug
  Markt

  Rock 'n Roll met een stem die weerklinkt als de grote rockers: krachtige grooves en aanstekelijke gitaarakkoorden van The 5 A.M.!

 • Speelcompagnie

  op vr 30 aug
  Plopsaland De Panne

  kort lang

 • nostalgisch media museum

  nostalgisch media museum

  op za 31 aug
  De Panne

  Alle oude media toestellen radio-film-televisie open de laatste zaterdag van de maand tussen14h en 19h

 • Paarden in de natuur

  Paarden in de natuur

  op za 31 aug
  parking Perroquet
 • De Dijk marcheert! (fanfare)

  op zo 1 sep
  De Panne

  D'Power-Blech Bléiser' (Luxemburg)

 • Bodyshaping workout

  op ma 2 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is vereist! Deze les staat grotendeels in het teken van de drie grote spiergroepen: benen, billen, buik. Door specifieke spierversterkende oefeningen worden deze lichaamsdelen eens extra aangepakt. Lessenreeks van 02/09 tot 16/12. Geen les op 28/10 en 11/11.

 • combinatiecursus eerste hulp - helper Rode Kruis De Panne - Adinkerke

  combinatiecursus eerste hulp - helper Rode Kruis De Panne - Adinkerke

  op ma 2 sep
  De Korre

  gratis cursus eerste hulp (in september) + cursus helper (in oktober) voor de bevolking vanaf 16 jaar. Telkens 4 lessen + evaluatie

 • Danslessen voor kinderen

  Danslessen voor kinderen

  op ma 2 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is vereist! Muziek, dans, een enthousiaste lesgever en kindjes vol energie?Dit kan niet anders dan een waar dansfeest worden! Danslessen voor meisjes en jongens. Er zijn verschillende groepen: 16.50u tot 17.35u : kleuterdans 4-5 jaar 17.35u tot 18.30u : kinderdans 6-8 jaar 18.30u tot 19.30u : kidsdance 9-11 jaar Lessenreeks van 02/09 tot 16/12. Geen les op 28/10 en 11/11.

 • Hip Hop Classes

  Hip Hop Classes

  op ma 2 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is vereist! Is dans je passie? Grijp dan je kans en sluit je aan bij de Hip Hoppers uit De Panne. Onder begeleiding leer je de beginselen van Hip Hop, waarna je samen enkele choreografieën in elkaar steekt en traint. Een echte aanrader voor beginnend danstalent dus! Lessenreeks van 02/09 tot 16/12. Geen les op 28/10 en 11/11.

 • BE FIT conditietraining

  op di 3 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is vereist! Een opbouwende conditietraining waar aan de hand van verschillende oefeningen kracht, lenigheid en vooral uithouding worden bevorderd. Een minimum aan basisconditie is gewenst om hieraan deel te nemen. Lessenreeks van 03/09 tot 10/12. Geen les op 29/10.

 • Qi Gong

  op di 3 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is vereist! Qi Gong, je zou het ook staande yoga kunnen noemen... Het herhaaldelijk bewegen en correct ademhalen wordt geacht de stroming van qi (levensenergie) in het lichaam positief te beïnvloeden. De qi in alle lichaamsdelen is, als ze gezond zijn, in balans. Door het uitvoeren van de qi-gongoefeningen poogt men deze balans te onderhouden of te herstellen. Lessenreeks ...

 • Salsa workout

  op di 3 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Latijns-Amerikaanse dansen staan garant voor een hoop plezier. Daarom presenteren we dit jaar de beginselen van Colombian Salsa tijdens een muzikale workout. Zorgeloos losgaan en bewegen op de tonen van Latijns-Amerikaanse sfeermuziek, om de week op de best mogelijke manier in te zetten! Lessenreeks van 03/09 tot 10/12. Geen les op 29/10.

 • STAY FIT conditietraining

  op di 3 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is vereist! Een intensievere vorm van conditietraining waar kracht, lenigheid en uithouding aan bod komen. Basisconditie is vereist om deel te nemen. Lessenreeks van 03/09 tot 10/12. Geen les op 31/10.

 • Fietstocht: “De Moeren, parel binnen de Polders”

  Fietstocht: “De Moeren, parel binnen de Polders”

  op wo 4 sep
  Kinderboerderij 'Hoeve Paepehof'

  Tijdens deze mini-fietstocht van 17 km neemt de gids je mee doorheen de laagst gelegen streek van België. Onderweg zijn er een 5-tal stopplaatsen waar je alles verneemt over : *waarom ligt deze streek zo laag *wie waren de moerduvels *de bruine kiekendief en zijn broer *is de muskusrat nu echt zo'n vies beest *de onderwaterzetting tijdens WO II *het smokkelleven in de vorige eeuw *en zo veel ...

 • "Fin de saison " herfst BBQ Neos De Panne

  op do 5 sep
  De Boare

  De BBQ wordt verzorgd door "Hof ter Molen", het aperitief wordt aangeboden door het bestuur. Dranken zijn niet inbegrepen.

 • Bokwa geïnspireerde dans/fitness

  op do 5 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is vereist! Een op bokwa gerelateerde dans / fitness lessenreeks. Bokwa is een nieuwe fitnessrage, bestaande uit 80% fitness en 20% dans. Het is zo simpel dat je enkel het alfabet moet kennen en tot 10 kunnen tellen. Een leuke manier om je conditie op pijl te krijgen en te houden. Lessenreeks van 05/09 tot 12/12, geen les op 31/10.

 • Core Stability

  Core Stability

  op do 5 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Vooraf inschrijven is vereist! Tijdens deze lessenreeks wordt er specifiek naar rompstabiliteit toe gewerkt. Iedereen heeft baat bij een goede rompstabiliteit. Rug, buik en bekken zijn namelijk belangrijke schakels bij elke beweging die we in het dagelijks leven maken. Door deze te verstevigen vermindert de kans op blessures, en verminderen ook de lage rugklachten. Lessenreeks van 05/09 tot ...

 • Fifty Fit

  op do 5 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde lesgever wordt er tijdens deze lessen gewerkt aan de basisconditie, kracht, lenigheid, ... kortom: alles wat met fitheid te maken heeft. We moeten dan ook niet benadrukken dat beweging een must is bij een gezonde levensstijl. Inschrijven niet vereist, eerste deelname gratis. Lessenreeks van 05/09 tot 12/12, geen les op 31/10.

 • Koppeldans basis

  Koppeldans basis

  op vr 6 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Altijd al gedroomd om samen met je partner stijlvol een feest in te dansen? Leer dan nu verschillende stijldansen zoals de discoswing, chacha, tango, ... Vooraf inschrijven is vereist. Bij onvoldoende inschrijvingen (minder dan 5 koppels) kunnen de danslessen jammer genoeg niet doorgaan. Lessenreeks van 06/09 tot 20/12; geen les op 01/11, 06/12, 13/12.

 • Koppeldans voor gevorderden

  Koppeldans voor gevorderden

  op vr 6 sep
  sporthal Den Oosthoek

  Altijd al gedroomd om samen met je partner stijlvol een feest in te dansen? Leer dan nu verschillende stijldansen zoals de mambo, chacha... Inschrijven kan slechts nadat je de basissessie hebt gevolgd. Vooraf inschrijven is vereist! Bij onvoldoende inschrijvingen (minder dan 5 koppels) kunnen de danslessen jammer genoeg niet doorgaan. De reeks loopt van 06/09 tot 20/12; geen les op 01/11, ...

 • Digidokters

  Digidokters

  op za 7 sep
  Bibliotheek De Panne

  Problemen met je tablet en is er niemand die je kan helpen? Wil je een app installeren maar weet je niet hoe je daaraan moet beginnen? Heb je een laptop maar kan je je opgeslagen foto's niet doorsturen naar een vriend? De digidokters helpen je graag met je digitale problemen. Ze bieden je makkelijke oplossingen aan, helpen je op weg. Kortom, ze genezen je van je digitale problemen. Via een ...

31-60 Van 259