Gemeente De Panne

Activiteiten : Kwis of spel

UiT in De Panne
Hier vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in De Panne.
Voor groot en klein, er valt altijd wel iets te beleven!
 • Alle activiteiten

Lopende zaken

 • Jeugdboekenmaand in de bib

  Jeugdboekenmaand in de bib

  tot di 31 mrt
  Bibliotheek De Panne

  Er zijn goede vrienden, beste vrienden, vrienden van op school, vrienden van de voetbalclub, oude vrienden, nieuwe vrienden, onzichtbare vrienden, dierenvrienden, verre vrienden, vrienden voor heel even en vrienden voor altijd. Die vriendschap zetten we in de maand maart eens extra in de verf. Kom de prachtige Vriendschapstekeningen bewonderen en leer wat vriendschap écht betekent voor de ...

Wordt verwacht

 • Europees Kampioenschap Meeuwenschreeuwen

  Europees Kampioenschap Meeuwenschreeuwen

  op zo 24 mrt
  Café De Verloren Gernoare

  Kan je goed het geluid van een meeuw nabootsen? Doe dan een gooi naar de 1e Europese titel "Meeuwenschreeuwen". Alle categorieën: mannen en vrouwen. Professionele jury!

 • Bingo in de St.-Pieterswijk

  op za 30 mrt
  J-Club

  Voor het 5de jaar op rij hebben we een Bingo namiddag in de St.-Pieterswijk. Een leuke namiddag met een leuke prijzenpot. Een drankje en hapje zijn te verkrijgen aan democratische prijzen. De deuren gaan open om 14:00

 • De Paaszoektocht van Vlieg

  De Paaszoektocht van Vlieg

  van ma 8 apr
  Bibliotheek De Panne

  3-7 jaar : Zoek de 10 paaseitjes die verstopt zijn in de jeugdafdeling en kleef ze in het mandje van de paashaas. Zo open je de schatkist van Vlieg. 8-10 jaar : Los het kruiswoordraadsel op en ontdek de schat van Vlieg. 11-12 jaar : Een Bibster-zoektocht met tablet of smartphone leidt je naar de schatkist van Vlieg.

 • SWAP paasvakantie: Benidorm Bastards 2.0

  SWAP paasvakantie: Benidorm Bastards 2.0

  op di 16 apr
  Jeugdcentrum De Boare

  Met een verborgen camera trekken we er op uit om anderen aan het lachen te brengen. Zit er een echte acteur of actrice in jou verscholen, dan is dit het moment om je talent te laten zien. Slogan van de dag: “Met een rollator in de hand, kom je door heel het land”. Wat moet je meenemen: een drankje. Inschrijven is verplicht en doe je via www.i-school.be/login. Nog niet geregistreerd? Maak dan ...

 • Kermis op rolletjes

  Kermis op rolletjes

  op wo 17 apr
  Leopold I Esplanade
 • SWAP paasvakantie: lasershooten @ de pitten

  op wo 17 apr
  Jeugdcentrum De Boare

  Woensdag = knaldag. Sluipend door de pitten van Adinkerke moet je proberen om je zo goed mogelijk schuil houden en de tegenstander te verslaan. Pieuw pieuw pieuw! Lightguns zorgen altijd voor een KNAL-activiteit. Fortnite kan hier nog iets van leren. Wat moet je meenemen: kledij die vuil mag worden, een regenjas, water, een handdoek en je fiets! Inschrijven is verplicht en doe je via ...

 • Eieren rapen op het strand

  Eieren rapen op het strand

  op vr 19 apr
  De Rampe (strand naast P. Bortierplein)

  inschrijven bij Toerisme De Panne (9u-12u)

 • Wandelzoektocht St.-Pieterswijk

  op za 7 sep
  De crunch

  Naar jaarlijkse traditie is er weer een fantastische wandelzoektocht georganiseerd door het Bewonersplatform St.-Pieterswijk o.l.v. Patrick in de wijk. Er wordt een leuke prijs voorzien voor iedere deelnemer.

1-9 Van 9

Vaste afspraken

 • Bridgeclub De Boare

  Bridgeclub De Boare

  De Boare

  Bent u een voorstander van de denksport? Dan is ‘bridgeclub De Boare’ misschien iets voor u. Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en goede samenwerking tussen partners. Wie weet scoort u wel de hoogste punten.

 • Citygame Rosalie

  Citygame Rosalie

  Toerisme De Panne

  ‘Rosalie’ is het digitale spel dat werd ontwikkeld door Toerisme De Panne. Het wordt gespeeld in de pittoreske en verkeersluwe Dumontwijk. Kinderen van 8 tot 14 jaar vormen de doelgroep van ‘Rosalie’. Uiteraard kunnen mama en papa, grote zus en rote broer, en oma en opa ook meespelen! Het kan het ganse jaar door individueel, in gezinsverband of in groep (max. 6 kinderen) gespeeld worden.

 • Plopsaland De Panne

  Plopsaland De Panne

  Plopsaland De Panne

  Ontdek de vele attracties van Plopsaland De Panne. Leef je uit in ons pretpark.

 • Scrabbleclub en rummikubclub De Boare

  Scrabbleclub en rummikubclub De Boare

  De Boare

  Een leuk kruiswoord puzzelspel dat je hersenen op volle toeren doet draaien. In dit spel telt elk woord. De ultieme strijd om het langste woord en de grootste vindingrijkheid. Bij deze activiteit zijn de deelnemers niet verzekerd.