Gemeente De Panne

Activiteiten : Concert

UiT in De Panne
Hier vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in De Panne.
Voor groot en klein, er valt altijd wel iets te beleven!
 • Alle activiteiten
 • Seniorenfeest Proximus Theater Plopsaland De Panne (Geannuleerd)

  op wo 8 dec
  Plopsaland De Panne

  Een show met topentertainer Steve Ryckier en het boegbeeld van het Nederlandstalige chanson Johan Verminnen. Tickets zijn beschikbaar bij de dienst Toerisme vanaf 3/11 tem 24/11. Dit evenement is enkel toegankelijk voor personen die een geldig Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Je kan je certificaat tonen via de CovidSafe-app of de papieren versie met qr code Lukt dit niet? Laat dit je...

 • Oltied groeëne liedsjes

  op za 11 dec
  Gemeentelijke feestzaal

  Het Veurns Vocaal Ensemble brengt Oltied groeëne liedsjes: "evergreens" in nuuze taale, oover nuuze streeke, eschreevn deur Dirk Pauwels.

 • Vl@s - Muzikaal Kerstprogramma - Kerst de wereld rond

  op vr 17 dec
  Gemeentelijke feestzaal

  Kerstliedjes afgewisseld met mooie belcanto melodieën. Deze heerlijke muziek wordt gebracht door Jean-Pierre Lepoutre die instaat voor de zang en Johnny Denijs aan het orgel. Zij voeren ons helemaal mee in de Kerstsfeer.

 • 'U zijt wellekome'

  op zo 26 dec
  OLV-kerk

  'U zijt wellekome' is een gezellige kerstsamenzang doorprikt met pareltjes van muzisch optreden. 'De zandkorrel' - trio uit Oostende - ondersteunt voor de vijfde keer het geheel. De toegang is gratis maar ... met 'n vrije bijdrage voor het ontwikkelingsproject 'Oeganda' is zeker welkom. info over het ontwikkelingsproject: zie 'www.bunyo.be'

 • Vief happening – Musiquette speelt ‘à la Rieu’ in het kursaal Oostende

  Vief happening – Musiquette speelt ‘à la Rieu’ in het kursaal Oostende

  op do 24 feb
  Dienstencentrum De Boare

  Geniet mee van een prachtige selectie van onsterfelijke muziek gebracht door Musiquette, een 12-koppig muziekensemble. Op het programma staan bekende aria's uit wereldberoemde operettes, filmmuziek en evergreens. Afspraak aan de tramhalte van De Panne centrum om 12u30. Vergeet uw vervoersbewijs niet!

1-5 Van 5