Gemeente De Panne

Iedereen Zanger

Mensen samenbrengen om samen te zingen, gratis en voor iedereen. Dat is het eenvoudige idee achter 'Iedereen Zanger'. Zonder drempels en zangtalent geheel optioneel. Zangplezier staat voorop. Duik mee in een repertoire van hits en bekende (pop- en rock)liedjes, van de jaren 1950 tot nu. Wij zorgen voor de teksten, samen zorgen we voor de sfeer. Kom meezingen op vrijdagavond 27 april om 20 uur, ...

Wanneer

  • vr 27 april 2018
    van 20.00 tot 22.00u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

naam
Achthoek

Waar

naam
Tent, strand ter hoogte van de Rampe
adres
Rampe8660 De Panne

Info

Mensen samenbrengen om samen te zingen, gratis en voor iedereen. Dat is het eenvoudige idee achter 'Iedereen Zanger'. Zonder drempels en zangtalent geheel optioneel. Zangplezier staat voorop.

Duik mee in een repertoire van hits en bekende (pop- en rock)liedjes, van de jaren 1950 tot nu. Wij zorgen voor de teksten, samen zorgen we voor de sfeer.

Kom meezingen op vrijdagavond 27 april om 20 uur, in de tent van 'Festival aan Zee'! De begeleiding is in handen van 'Allez, Chantez!'

Tussen begin april en eind juni zijn er in totaal acht zangsessies, doorheen de regio. Meer informatie op www.iedereenzanger.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be