Gemeente De Panne

Festival aan Zee 2018

Deze informatie is niet meer actueel!
Dé opener van het festivalseizoen, dat is Festival aan Zee! Op het tweedaags evenement geniet je gratis van optredens, randanimatie en het speeldorp 'Diep in de Zee'. Stonden zaterdag 28 en zondag 29 april nog niet in je agenda aangeduid? Doe het dan nu! Zaterdag 28 april staat volledig in het teken van Belgisch talent, met Regi bovenaan op de affiche. Regi was in de jaren 2000 een vaste ...

Wanneer

  • za 28 april 2018
    van 13.30 tot 03.00u.
  • zo 29 april 2018
    van 13.30 tot 02.00u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

naam
Folkfestival Dranouter

Waar

naam
Tent, strand ter hoogte van de Rampe
adres
Rampe8660 De Panne

Contact

t/
058 42 18 18
website
http://www.festivalaanzee.be

Info

Dé opener van het festivalseizoen, dat is Festival aan Zee! Op het tweedaags evenement geniet je gratis van optredens, randanimatie en het speeldorp 'Diep in de Zee'. Stonden zaterdag 28 en zondag 29 april nog niet in je agenda aangeduid? Doe het dan nu!

Zaterdag 28 april staat volledig in het teken van Belgisch talent, met Regi bovenaan op de affiche. Regi was in de jaren 2000 een vaste waarde in de hitlijsten met de bekende dancegroep Milk Inc. Daarna legde hij zich toe op het dj'en en producen. Zo stond hij al 3 keer op Tomorrowland. Eerder op zaterdag zie je nieuwe beloftes aan het werk: rapper Masaï Jr, poppy R&B van AMERY en de indieband Portland, winnaar van de wedstrijd De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Deejay Mr. T en DJ Yolotanker, beiden gekroond tot filefuif-DJ bij Studio Brussel, sluiten het feestje af. Zondag opent met een kidsprogramma met Ketnet-sterren De Helden en kidsdisco DJ ZINA. Daarna is het de beurt aan de Nederlandse rapper en YouTube-ster Jebroer. Gevestigde waarde Isabelle A maakt het podium warm voor dé headliner van zondag: Bart Peeters! Hij laat de festivaltent dansen met zijn oudere nummers én stelt graag zijn laatste plaat 'Brood voor Morgenvroeg' voor. De afterparty nemen Double D en DJ Shizzle Le Sauvage op zich. Omdat lokaal talent zeker ook een podiumkans verdient, mogen jonge bands en dj's zich uitleven op het podium van de Belfius Beach Boutique. Benieuwd wie van hen we binnenkort horen op de nationale radio!

Bron: UiTinVlaanderen.be