Gemeente De Panne

Kinderactiviteit

Elke woensdagnamiddag wordt er in het Trefpunt een kinderactiviteit georganiseerd. Vaak wordt er bijvoorbeeld geknutseld. Telkens worden werkjes gemaakt aangepast aan de periode van het jaar (winter, pasen, moederdag,...) en kan nadien het knutselwerkje mee naar huis genomen worden. Het knutselen is toegankelijk voor kinderen van alle niveaus; de werkjes zijn leuk en uitdagend, maar ook steeds ...

Wanneer

 • ma 22 januari 2018
  -
  di 22 januari 2019
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 14u. tot 17u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

naam
Trefpunt Huis Van Gust

Waar

naam
Trefpunt Huis Van Gust
adres
Veurnestraat 138660 De Panne

Contact

t/
0477949426
e-mail
trefpunt@depanne.be

Info

Elke woensdagnamiddag wordt er in het Trefpunt een kinderactiviteit georganiseerd. Vaak wordt er bijvoorbeeld geknutseld. Telkens worden werkjes gemaakt aangepast aan de periode van het jaar (winter, pasen, moederdag,...) en kan nadien het knutselwerkje mee naar huis genomen worden. Het knutselen is toegankelijk voor kinderen van alle niveaus; de werkjes zijn leuk en uitdagend, maar ook steeds eenvoudig genoeg om ook fijn te zijn voor zij die nog niet zo veel ervaring hebben met knutselen.
Als we niet knutselen spelen we spelletjes of gaan we op uitstap. Heb je zelf een idee voor een kinderactiviteit? Aarzel niet om dat aan ons voor te stellen!
Deze activiteit is vooral gericht op kinderen, maar ook volwassenen mogen meedoen. Ouders die met hun kinderen komen worden gevraagd gezellig mee te spelen met hun kroost.

Bron: UiTinVlaanderen.be