Gemeente De Panne

De Schat van Pier Kloeffe: Geocaching aan zee

Ontdek de wereld van geocaching met Geoteam! Geocachen is heel eenvoudig. Een professionele begeleider helpt je op weg met de gps-ontvanger. De satellieten gidsen je in je zoektocht naar de verborgen schat van Pier Kloeffe, die verborgen zit in het natuurreservaat De Westhoek. Ben je de eerste, dan ben jij de gelukkige winnaar! VOORAF RESERVEREN !

Wanneer

  • do 01 maart 2018
    -
    ma 31 december 2018

Reservatie en tickets

website
http://www.geoteam.be/offerte

Organisatie

naam
Geoteam

Waar

naam
Westhoek (Duinen en Bossen De Panne)
adres
Schuilhavenlaan z/n8660 De Panne

Contact

e-mail
info@geoteam.be

Info

De visserslegende van Pier Kloeffe

Volgens de vertellingen was Pier Kloeffe een erfgenaam van een rijke Bruggeling. Toen die stierf, zou Pier te Brugge zijn erfenis in ontvangst mogen nemen. Maar het lot stak daar een stokje voor! Pier was te laat en enkele sluwe begijntjes waren hem te snel af geweest. Hij kwam dus met lege handen terug thuis… Of toch niet? In dit boeiende geocaching spel trek je de natuur in en ga je op zoek naar de erfenis van Pier Kloeffe.

Een notitieboekje met vreemde getallen dat na Piers dood in 1939 werd gevonden, geeft vandaag zijn geheimen prijs: het zijn gps-coördinaten die je op weg zetten naar de verborgen schat.

Volg het geheime traject met de gps-ontvanger. Maar let op: de coördinaten van het volgende punt vind je pas door vragen en raadsels op te lossen en de gps-ontvanger correct in te stellen. Het geocaching-team dat als eerste de verborgen schat kan opgraven, wordt door Pier rijkelijk beloond.

Ontdek onze spellen op onze website: www.geoteam.be

! VOORAF RESERVEREN !

Bron: UiTinVlaanderen.be