Gemeente De Panne

Gezinszoektocht : wie zoekt, die wint

Ga op stap met je gezin in het centrum van De Panne. Tijdens deze wandelzoektocht zijn er ook aangepaste opdrachten voorzien voor alle leeftijden. Een dagje mooi weer ? Ga op stap met je gezin in het centrum van De Panne. Voor de kleinste speurneuzen zijn er tijdens deze wandelzoektocht aangepaste opdrachten voorzien. Heb je goed gezocht, dan ga je misschien aan de haal met een van de mooie ...

Wanneer

  • vr 01 oktober 2021
    -
    zo 07 november 2021

Prijs

€ 2,00 (Basistarief: 2,00 €; leden gezinsbond: 1,00 €)

Organisatie

naam
Gezinsbond De Panne

Waar

naam
Dixmuda
adres
Kasteelstraat 138660 De Panne

Info

Ga op stap met je gezin in het centrum van De Panne. Tijdens deze wandelzoektocht zijn er ook aangepaste opdrachten voorzien voor alle leeftijden.

Een dagje mooi weer ? Ga op stap met je gezin in het centrum van De Panne. Voor de kleinste speurneuzen zijn er tijdens deze wandelzoektocht aangepaste opdrachten voorzien. Heb je goed gezocht, dan ga je misschien aan de haal met een van de mooie prijzen. Deelnameformulier beschikbaar in kruidenierszaak Dixmuda, Kasteelstraat 13. Bij afgifte van je ingevuld formulier in kruidenierszaak Dixmuda ontvang je alvast een pakje pannenkoeken. De winnaars worden later persoonlijk verwittigd. Meer info op www.depanne.gezinsbond.be.