Gemeente De Panne

Doe-expo 'Grote Kunst voor Kleine Kenners'

Het kinderboek 'Grote Kunst voor Kleine Kenners' van auteur Thaïs Vanderheyden is vertaald in een uitdagende doe-expo waarin je op kindermaat kennismaakt met kunst. Acteur Warre Borgmans loodst je met een audiogids doorheen de geschiedenis van de schilderkunst. Dankzij een handig doe- en notitieboekje ontpop je je als bezoeker tot een echte speurneus, want één van de schilderijen werd ...

Wanneer

  • ma 14 september 2020
    -
    zo 18 april 2021

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

naam
Dienst Cultuur De Panne

Waar

naam
Zeedijk - Canadezenplein
adres
Zeedijk8660 De Panne

Info

Het kinderboek 'Grote Kunst voor Kleine Kenners' van auteur Thaïs Vanderheyden is vertaald in een uitdagende doe-expo waarin je op kindermaat kennismaakt met kunst. Acteur Warre Borgmans loodst je met een audiogids doorheen de geschiedenis van de schilderkunst. Dankzij een handig doe- en notitieboekje ontpop je je als bezoeker tot een echte speurneus, want één van de schilderijen werd gestolen! Ga langs de Zeedijk op zoek naar aanwijzingen en vind het schilderij terug! Deelnameformulieren te verkrijgen bij de dienst Toerisme. (start de wandeling aan het Canadezenplein)

!OPGELET!
Door de passage van de storm Odette in onze gemeente werden een heel aantal panelen van deze expo zwaar beschadigd. Momenteel is de expo dan ook niet meer te bezichtigen. De dienst Cultuur zoekt naar oplossingen om de expo op een alternatieve manier aan te bieden. Van zodra de expo terug bezocht kan worden, wordt het op de website gecommuniceerd.

Bron: UiTinVlaanderen.be