Gemeente De Panne

Truken van de foor: Eclairs [ONLINE]

(Hobby)bakker, bakfanaat, of simpelweg een zoetemond? Dan is 'truken van de foor' er voor jou! Telkens de eerste woensdag van de maand demonstreert een ervaren bakker de bereiding van steeds een ander gebak. Hij verklapt de 'truken van de foor' en beantwoordt ieders vragen. In maart demonstreert de bakker hoe je eclairs kan maken. Voor het eerst gaat de sessie ONLINE door! Je kan dus gewoon ...

Wanneer

  • wo 10 maart 2021
    van 14.00 tot 15.00u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

naam
Bakkerijmuseum

Waar

naam
Bakkerijmuseum
adres
Albert I-laan 28630 Veurne

Info

(Hobby)bakker, bakfanaat, of simpelweg een zoetemond? Dan is 'truken van de foor' er voor jou! Telkens de eerste woensdag van de maand demonstreert een ervaren bakker de bereiding van steeds een ander gebak. Hij verklapt de 'truken van de foor' en beantwoordt ieders vragen. In maart demonstreert de bakker hoe je eclairs kan maken. Voor het eerst gaat de sessie ONLINE door! Je kan dus gewoon van thuis meevolgen via onze facebookpagina of youtubekanaal.

Heb je bepaalde vragen over het maken van eclairs? Laat het ons vóór 22 februari weten via onthaal@bakkerijmuseum.be en de bakker beantwoordt ze in het vragenmomentje aan het einde van de sessie. Uiteraard kan je ook tijdens de sessie zelf je vragen kwijt in de comments.

Wanneer: woensdag 10 maart 2021 om 14u00
Waar: Online via facebook of youtube
Meer informatie: via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

Bron: UiTinVlaanderen.be