Gemeente De Panne

Yoga ontspanning en wandelingen met Lucie Goossens

Een 10 lessenreeks van Integrale yoga oefeningen ter versoepeling van het bewegingsapparaat aan de Westkust. Yogalessen met deze benadering werken zowel ontspannend als vitaliserend, bevrijdt het lichaam van zijn spanningen en de geest van zijn dagelijkse angsten. Via deze weg leert men niet alleen rustiger te worden, maar ook zelfzekerder, flexibeler, sterker en socialer in het leven te ...

Wanneer

 • ma 20 september 2021
  -
  ma 06 december 2021
  maandag
  van 19.30u. tot 20.30u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Yoga workshop: 20,00 €; Individuele yoga sessie: 45,00 €; Beach yoga: 10,00 €; Yoga wandeling: 10,00 €; Sociaal tarief mogelijk: 5,00 €)

Reservatie en tickets

t/
0497 911 961
e-mail
luciegoossens.yoga@gmail.com
website
http://www.prabhayogastudio.com

Organisatie

naam
Prabhas vzw

Waar

naam
Sint Jansheem
adres
Noorddreef 18660 De Panne

Info

Een 10 lessenreeks van Integrale yoga oefeningen ter versoepeling van het bewegingsapparaat aan de Westkust. Yogalessen met deze benadering werken zowel ontspannend als vitaliserend, bevrijdt het lichaam van zijn spanningen en de geest van zijn dagelijkse angsten. Via deze weg leert men niet alleen rustiger te worden, maar ook zelfzekerder, flexibeler, sterker en socialer in het leven te staan.
Naast deze lessen reeks zijn er ook wandelingen in combinatie met yoga in de Westhoek evenals individuele yoga sessies en beach yoga tijdens de zomermaanden. Yoga team building mogelijk op aanvraag.

Bron: UiTinVlaanderen.be