Gemeente De Panne

Tour Elektriek

Om kunst meer in het straatbeeld en dichter bij de mensen te brengen, lanceert Stad Nieuwpoort het kunstproject Tour Elektriek. Tour Elektriek is een 'street art' project opgestart door Treepack waarbij 10 saaie en grijze elektriciteitskastjes met een laagje kunst worden omgetoverd tot unieke pareltjes in het straatbeeld van Nieuwpoort. De beschilderde kastjes vormen samen een kleurrijke ...

Wanneer

  • wo 01 juli 2020
    -
    do 01 juli 2021

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

naam
Dienst Cultuur Nieuwpoort

Waar

naam
stadscentrum
adres
Stadskern8620 Nieuwpoort

Contact

t/
058795000
e-mail
cultuur@nieuwpoort.be
website
http://www.nieuwpoort.be

Info

Om kunst meer in het straatbeeld en dichter bij de mensen te brengen, lanceert Stad Nieuwpoort het kunstproject Tour Elektriek. Tour Elektriek is een 'street art' project opgestart door Treepack waarbij 10 saaie en grijze elektriciteitskastjes met een laagje kunst worden omgetoverd tot unieke pareltjes in het straatbeeld van Nieuwpoort. De beschilderde kastjes vormen samen een kleurrijke route doorheen de stad. De route en het thema voor de kunstwerken worden binnenkort bekendgemaakt. Hou hiervoor onze Facebookpagina 'Cultuur Beweegt in Nieuwpoort' in het oog. Samen met de artiesten van Treepack gaan we aan de slag en worden de kasten die een doorn in het oog zijn omgetoverd tot prachtige kunstwerken.

Muurschilderij aan de Stadshalle
Startpunt van de Tour Elektriek is het Marktplein in het stadcentrum. Laat je daar misleiden door een unieke muurschildering naast de Stadshalle (onder de boog) van de Antwerpse straatartiest Lobster Robin.

Bron: UiTinVlaanderen.be