Gemeente De Panne

Schatten van Vlieg in de bibliotheek van De Panne

Tijdens de vakantie neemt Vlieg je mee op zoektocht in De Panne. Breng 6 opdrachten tot een goed einde en win een toffe prijs! Na elke geslaagde opdracht krijg je een code om op je schatkaart te noteren. De volledig ingevulde schatkaart kan je bij Toerisme De Panne inruilen voor een prijs. Voor de zoektocht van Vlieg in de bib heb je keuze uit drie digitale spelletjes. Je kan deze spelletjes ...

Wanneer

  • wo 01 juli 2020
    -
    wo 30 september 2020

Prijs

Gratis

Organisatie

naam
Bibliotheek De Panne

Waar

naam
Bibliotheek De Panne
adres
Lindenlaan 28660 De Panne

Info

Tijdens de vakantie neemt Vlieg je mee op zoektocht in De Panne. Breng 6 opdrachten tot een goed einde en win een toffe prijs! Na elke geslaagde opdracht krijg je een code om op je schatkaart te noteren. De volledig ingevulde schatkaart kan je bij Toerisme De Panne inruilen voor een prijs.

Voor de zoektocht van Vlieg in de bib heb je keuze uit drie digitale spelletjes. Je kan deze spelletjes thuis spelen op je computer, tablet of smartphone. Kies het spel voor jouw leeftijdscategorie op www.depanne.be/bibliotheek en breng het tot een goed einde! Vul daarna het antwoordformulier in om de code te weten te komen.

3-7 jaar: Zoek alle zonnetjes die verstopt zijn op de startpagina.
8-9 jaar: Los de rebus op.
10-12 jaar: Bibster-spel.

Zomerboekje te verkrijgen bij de dienst Toerisme of op www.safesummer.be

Bron: UiTinVlaanderen.be