Gemeente De Panne

UITGESTELD Evocatie ‘Feniks - Diksmuide: uit de as herrezen’

Op de Grote Markt brengen we de weerklank van drie getuigen van het eerste uur. Een exclusief evocatief spektakel over de wederopbouw EN het wonderbaarlijke heropleven van de stad tussen 1918 en 1926. Niet alleen huis en land waren totaal verwoest door de Eerste Wereldoorlog. Drie pioniers, prille nieuwe Diksmuidelingen, brengen het verhaal van vele Diksmuidelingen en nieuwkomers. Herbeleef ...

Wanneer

  • wo 12 mei 2021
    van 20.00 tot 23.00u.

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €; Zitplaatsen: 5,00 €; Zitplaatsen: 10,00 €; Zitplaatsen: 15,00 €; Zitplaatsen: 20,00 €)

Organisatie

naam
Stad Diksmuide

Waar

naam
Grote Markt
adres
Grote Markt8600 Diksmuide

Info

Op de Grote Markt brengen we de weerklank van drie getuigen van het eerste uur. Een exclusief evocatief spektakel over de wederopbouw EN het wonderbaarlijke heropleven van de stad tussen 1918 en 1926. Niet alleen huis en land waren totaal verwoest door de Eerste Wereldoorlog.

Drie pioniers, prille nieuwe Diksmuidelingen, brengen het verhaal van vele Diksmuidelingen en nieuwkomers. Herbeleef hun verhaal via onder meer de begeesterende live muziek, enscenerende acts en dans en beklijvende videoprojecties op de stadhuisgevel. Hoe zij hun leven hier weer op de rails kregen.

Een niet te missen multi-mediale en multi-emotionele beleving. Gerenommeerde acteurs en muzikale sterren (namen volgen) staan samen met de Muziekkapel van de Marine garant voor een onvergetelijke avond!

UITGESTELD, datum nog te bepalen.

Bron: UiTinVlaanderen.be