Gemeente De Panne

Spannend achtervolgingsspel in De Panne

Super Cops is een spannend en actief achtervolgingsspel om in De Panne te spelen. Koop een spelcode op dasbox.be, download de app en je bent vertrokken! Kruip in de huid van een ontsnapte gevangene die op diamantenroof is in de stad of maak met een politieteam jacht op de dief. Je krijgt de opwinding van een videogame, maar dan in het levensechte decor van het stadscentrum. De ideale ...

Wanneer

  • di 11 februari 2020
    -
    do 31 december 2020

Prijs

€ 59,90 (Basistarief: 59,90 €; Groep van max 18 personen (2 x spelen): 59,90 €; Groep van max 18 personen (5 x spelen): 79,90 €)

Organisatie

naam
Das Box

Waar

naam
Stadscentrum
adres
Stadscentrum8660 De Panne

Contact

t/
0485858586
e-mail
info@dasbox.be
website
https://dasbox.be/boxen/super-cops/

Info

Super Cops is een spannend en actief achtervolgingsspel om in De Panne te spelen. Koop een spelcode op dasbox.be, download de app en je bent vertrokken!


Kruip in de huid van een ontsnapte gevangene die op diamantenroof is in de stad of maak met een politieteam jacht op de dief. Je krijgt de opwinding van een videogame, maar dan in het levensechte decor van het stadscentrum. De ideale groepsactiviteit in De Panne voor een groep die van actie en avontuur houdt.

Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis en is op diamantenroof in de stad. Kan jouw politieteam hem neerschieten voor hij met de diamanten aan de haal gaat? Achtervolg de dief doorheen de stad met je smartphone. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de boef of is hij jullie te slim af?

Bron: UiTinVlaanderen.be