Gemeente De Panne

Interactieve schattenjacht in De Panne

Dromen je kinderen van een echte schattenjacht in de vakantie? Koop dan de kant-en-klaar speurtocht 'Super Secret' aan 34,90 Euro ipv 59,90 Euro (met kortingscode SCRT012020 op dasbox.be). Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie in De Panne? Super Secret is een interactieve en kant-en klaar speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ...

Wanneer

  • di 28 januari 2020
    -
    zo 19 april 2020

Prijs

€ 59,90 (Basistarief: 59,90 €; Kortingstarief zomer: 34,90 €)

Organisatie

naam
Das Box

Waar

naam
Gemeentelijk park
adres
Zeelaan 608660 De Panne

Contact

t/
0485858586
e-mail
info@dasbox.be
website
http://www.dasbox.be

Info

Dromen je kinderen van een echte schattenjacht in de vakantie? Koop dan de kant-en-klaar speurtocht 'Super Secret' aan 34,90 Euro ipv 59,90 Euro (met kortingscode SCRT012020 op dasbox.be).

Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie in De Panne?
Super Secret is een interactieve en kant-en klaar speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ouders of begeleiders die op zoek zijn naar actieve en originele activiteit om te spelen in één van de parken van De Panne.

De kinderen worden superdetectives voor een dag en helpen de dader op te sporen van een grote diamantroof. Om erachter te komen wie de dief is, hebben ze een detectivegadget: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luisteren ze de dader af en ontcijferen ze geheime boodschappen. Via Facebook Messenger nemen ze contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Bron: UiTinVlaanderen.be