Gemeente De Panne

Familievoorstelling Miss Wifi en Koebrev experimenteren (4+)

Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Voor een uurtje mogen we toekijken hoe de testen, onderzoekingen en experimenten worden uitgevoerd. Hierbij komen telkens de vier elementen aan bod: aarde, water, vuur en lucht. Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan ...

Wanneer

  • zo 22 november 2020
    van 14.30 tot 16.00u.

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; -26: 4,00 €; jeugdvoordeelpas: 3,00 €; +60: 4,00 €; add: 8,50 €)

Organisatie

naam
Centrum Ysara & City

Waar

naam
City
adres
Valkestraat 188620 Nieuwpoort

Info

Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Voor een uurtje mogen we toekijken hoe de testen, onderzoekingen en experimenten worden uitgevoerd. Hierbij komen telkens de vier elementen aan bod: aarde, water, vuur en lucht.

Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan reist. Alle experimenten draaien daarrond.

Is het mogelijk om naar de maan te reizen? Kunnen we duurzaam wonen op de maan? Groenten kweken? Vuur maken?

Zonder dat zij het ziet, werkt Miss Wifi's assistent Koebrev (die heimelijk verliefd is op zijn bazin) aan zijn eigen proeven: een geniale uitvinding om raketten aan te drijven.

Wanneer blijkt dat Miss Wifi kleurenblind is (een probleem dat ze lang heeft kunnen verstoppen) komt het hele maanproject op de helling te staan. Iemand die geen kleuren kan onderscheiden, zal nooit het examen voor kosmonaut halen. Maar Koebrev heeft een oplossing bedacht...

Machteld en Danny Timmermans zijn al lang geen onbekenden meer. Ze spelen op zeer regelmatige basis bij Ensemble Leporello en maken daarnaast deel uit van Het Ongerijmde.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be