Gemeente De Panne

‘Inclusie-ve’ benefietavond: theatermonoloog ‘Klaprozen’ door Paule Cottigny & optreden ‘Il Sogno’ (De Lovie)

Paule Cottigny brengt de monoloog 'Klaprozen' van auteur Marc Smet, waarin ze de moeder speelt van een kind met het Syndroom van Down. Haar personage is een complexe, maar tegelijk gewone vrouw met gevoelens en verlangens. Alhoewel de ondertoon van het verhaal dramatisch is, blijft het toch draaglijk door de zalvende, soms cynische humor. De achtkoppige band 'Il Sogno' van De Lovie deelde het ...

Wanneer

  • vr 13 december 2019
    van 20.00 tot 22.00u.

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Voorverkoop: 10,00 €)

Organisatie

naam
Dienst Cultuur De Panne

Waar

naam
Gemeentelijke feestzaal
adres
Zeelaan 218660 De Panne

Contact

t/
058/429753
e-mail
cultuur@depanne.be
website
http://www.depanne.be/cultuur

Info

Paule Cottigny brengt de monoloog 'Klaprozen' van auteur Marc Smet, waarin ze de moeder speelt van een kind met het Syndroom van Down. Haar personage is een complexe, maar tegelijk gewone vrouw met gevoelens en verlangens. Alhoewel de ondertoon van het verhaal dramatisch is, blijft het toch draaglijk door de zalvende, soms cynische humor.
De achtkoppige band 'Il Sogno' van De Lovie deelde het podium al met heel wat bekende zangers en muzikanten. Ze brengt een gevarieerd programma met bekende nummers, folksongs en eigen composities en bespeelt daarbij een ruim palet aan emoties: van ontroering tot onbegrensde vrolijkheid.
De integrale opbrengst van de avond gaat naar STAN Westhoek (Trefpunt VerSTANdelijke Handicap), het vroegere Inclusie Westhoek. STAN ondersteunt personen en gezinnen die leven met een enkelvoudige of meervoudige verstandelijke handicap en streeft naar een samenleving waar er plaats is voor iedereen.


20.00u
Gemeentehuis | Zeelaan 21
€ 10,00 vvk / € 12,00 add (inclusief drankje)

Tickets: Toerisme De Panne, Zeelaan 21, 058-42 18 18, toerisme@depanne.be

Bron: UiTinVlaanderen.be